Speltips Azerbajdzjan – Portugal 7/9: Ronaldo i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 6 september 2021

Vårt speltips inför matchen mellan Azerbajdzjan och Portugal fokuserar helt och hållet på Cristiano Ronaldos kära landslag.

Azerbajdzjan - Portugal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blev återigen två mål för Portugals stora stjärna Cristiano Ronaldo när laget vann det viktigaste kvalmötet med Irland förra veckan.

Inte nog med att det gav tre viktiga poäng till laget och ytterligare befäste portugisens position som dominant. Det var också målen som gjorde att Cristiano Ronaldo nu är världens genom tiderna bästa målskytt i landslagssammanhang. På herrsidan ska tilläggas.

Med det har han också fått ett diplom och erkännande från Guiness Rekordbok – som om han behövde fler bevis på att han har en otrolig fotbollskarriär bakom sig.

Nu ska Cristiano Ronaldo försöka leda sitt Portugal till tre poäng borta mot Azerbajdzjan, ett landslag som har varit upp oc h ner underkvalet. Man tog en poäng borta mot Irland bara för ett par dagar sedan och visade då att man kan ställa till problem för många.

Samtidigt är det samma Azerbajdzjan som nästan tog poäng borta mot Portugal, i en match som man bara förlorade med uddamålet 1-0.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på VM-kvalet

VM-kvalet har varit speciellt den här gången, när det hela känns lite framstressat och då det plötsligt kom ett Europamästerskap som ställde till det för kvaldatumen.

Men med det sagt har många större nationer ändå lyckats hålla andra mindre nationer bakom sig i tabellen, även om det är jämnare än på flera år.

Portugal har inte imponerat i mina ögon, men med det sagt toppar man tabellen tillsammans med Portugal på 10 av 12 möjliga poäng. Det gör att man verkligen inte har råd att tappa poäng mot ett lag som Azerbajdzjan. Föga förvånande är det också Azerbajdzjan som ligger sist i tabellen.

Portugal kommer att behöva vinna mot Serbien för att hålla serberna bakom sig hela vägen in i mål. Tänk också på att det i FIFA-kval är målskillnad som gäller, varpå portugiserna rimligen borde gå på knock borta mot Azerbajdzjan. Ett landslag som man ska ha kapaciteten att bara köra över.

Portugal -4,5 hörnor spelas till 1.90 gånger insatsen hos CampoBet. Det trycket tror jag att man kommer etablera mot ett lågt stående motståndarlag.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Portugal -4,5 hörnor
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, tisdag 7 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: