Speltips Bahrain – Serbien 18/11: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 18 november 2022

Serbien möter Bahrain i en sista förberedande match inför världsmästerskapet som går av stapeln inom kort.

Bahrain - Serbien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det kommer inte att bli en lätt grupp som Serbien behöver ta sig igenom, och det gäller därmed att de sätter sina förberedelser här i deras sista genrep mot Bahrain innan turneringen drar igång under torsdagen för deras del.

Bahrain tillhör inte de tuffaste av motståndare, men de var inte långt bakom varken Iran eller Irak i det asiatiska VM-kvalet, vilket ändå påvisar att de har viss kvalitet i förhållande till sin ringa storlek.

De toppade också sin grupp i kvalet till de asiatiska mästerskapen, men motståndet där är inget att hänga i granen och Bahrains framgångar under senare tid är i mångt och mycket begränsat till matcher mot asiatiskt motstånd. De har nyligen mött amerikanskt motstånd i form av Kap Verde och Panama, där de förlorade två gånger om, men lyckades åtminstone få till ett 2-2-kryss mot Kanada i deras senaste vänskapsmatch.

Bahrain ska inte ha särskilt mycket att sätta emot Serbien, frågan är bara hur mycket Serbien kommer att gå in för matchen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Serbien saknar Mitrovic

Som även vi svenskar känner till så har det gått någorlunda bra för Serbien under senare tid. De missade det senaste EM:et, men lyckades toppa sin grupp i VM-kvalet över Portugal och vann nu sist sin Nations League-grupp över Sverige, Norge och Slovenien.

Det finns gott om kvalitet i detta Serbien, inte minst offensivt, och de kan mycket väl vara en bubblare att gå långt i detta mästerskap ifall de får spelet att stämma. Ett orosmoln är skadan på Aleksandar Mitrovic, som har varit väldigt bra i Fulham under säsongen. Han lär inte riskeras nu på fredag, men är trots allt med i Serbiens VM-trupp i hopp om att han kan bli spelklar under turneringens gång.

Men de saknar inte offensiva alternativ och lär alldeles oavsett vara väldigt klara favoriter mot Bahrain på fredag. Bahrain presterade förvisso bra mot Kanada, men detta är ett klart steg upp i svårighetsgrad. Serbien, som har haft en del defensiva problem, lär vara måna om att sätta defensiven inför turneringen och därmed så tycker jag att ett kombinationsspel på att Serbien vinner och att det totalt blir under 3,5 mål är lockande för 2.08 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Serbien & under 3,5 mål
Odds: 2.08
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: