Speltips Belgien – Frankrike 7/10: Semifinal i Nations League

Rasim Reiz Publicerat: 6 oktober 2021

Belgien-Frankrike möts i den andra semifinalen av Nations League där man gör upp om en finalplats mot Spanien som slog Italien igår kväll.

Belgien - Frankrike

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Matchen spelas i Turin och det är ett Belgien som är som är rankat etta i världen mot ett Frankrike som jag anser personligen vara världens bästa lag, med en helt makalös trupp och oavsett skador, avstängningar så är det alltid ett lag som kan slå vilket annat lag som helst. Men det är också ett Frankrike som inte riktigt varit på topp på senare tid, tex under sommarens EM och nu under VM-kvalet. Självklart tror jag att det här landslaget blir större och starkare beroende på vem som står på andra sidan och mot Belgien så tror jag och hoppas att vi får se ett bättre Frankrike.

Belgien är i fin form, tre raka vinster efter uttåget mot Italien i sommarens EM-slutspel. Offensiven är i en fin form och med Kevin De Bruyne – Romelu Lukaku samt att Eden Hazard kanske börjar tillbaka till bättre tider än på senare år.

Det lär bli en intensiv match när två lag med en otrolig högsta nivå samt spelskickliga sådana så är det misstagen som ska undvikas och Belgiens försvar kommer sättas på prov när Mbappe-Benzema-Griezmann tar fart. Samtidigt så kan man försvara bra och omställning spelet kommer vara viktigt för Belgien om man ska rå på det här mäktiga Frankrike men absolut inte helt omöjliga.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Odds i UEFA Nations League

Jag tror vi får se en underhållande match och med alla dessa världsstjärnor på planen så tror jag vi får se lite mål sett till att det är Nations League och det är inte direkt EM eller VM semifinal utan här kan man nog vara mer avslappnade och våga gå framåt mer än vanligt vid underläge.

Vi såg Spanien vinna mot Italien 2–1 och sett till spelmarknaden så var oddsen ganska höga på målspelet över 2,5 mål som kunde hittas runt 2,30.

Jag tror på något liknande här, och får vi ett tidigt mål i matchen så tror jag det öppnar upp en hel del knutar.

Jag väljer att spela över 2,5 mål i matchen till 2.28 hos Mr Green.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2.28
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 20:45, torsdag 7 oktober 2021
TV:  tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: