Speltips Bosnien – Frankrike 31/3: VM-kvalet

Simon Pålsson Publicerat: 31 mars 2021

Frankrike är i egenskap av regerande världsmästare favorit i sin VM-kvalgrupp, men har redan tappat poäng. Nu väntar Bosnien & Hercegovina den 31 mars.

Bosnien & Hercegovina - Frankrike

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det var egentligen uppenbart direkt när lottningen kom att gruppen med de regerande världsmästarna Frankrike är den klart svåraste i hela VM-kvalet. Med det sagt ska det nog mycket till för att fransoserna inte ska vinna gruppen och ta sig till VM 2022 i Qatar den vägen.

Men beträffande outsiders och lag som kan ställa till det finns det en salig mix med konkurrens i gruppen. Eller vad sägs om lag som Finland, Ukraina, Bosnien-Hercegovina och då Kazakhstan som förmodad slagpåse, men en slagpåse med viss substans i truppen? Det är ruskigt tufft.

Det har också visat sig direkt att det inte är den enklaste saken att passera det här kvalspelet utan att behöva visa sig på styva linan. Frankrike tappade poäng hemma mot Ukraina i premiären och vann sen ”bara” med 2-0 borta mot Kazakhstan i matchen därpå. Det är inte så att man flyger upp på väggarna så imponerad man blir.

Nu spelar Frankrike nästa tuffa match och borta mot Bosnien-Hercegovina kan man inte räkna med en enkel vinst hur som helst. Det är trots allt ett landslag som är lite på gång.

Nu var man illa ute två gånger om mot Finland, men fick till slut med sig 2-2 i en tuff bortamatch. Men det finska landslaget är som bekant bättre nu än på väldigt många år så det är egentligen ingenting att skämmas över.

Bra odds den 31 mars 2021

Vid sen snabb okulär besiktning framstår det direkt att Frankrike har ett rakt igenom starkare landslag, på pappret, än vad Bosnien-Hercegovina har och kan uppbåda. Det finns en större bredd, det finns en annan spets och egentligen saknas det riktigt svaga lagdelar.

Frankrike har kanske inte en optimal målvaktssituation med Hugo Lloris, men i övrigt finns det inte mycket att klaga på.

Inför den här matchen saknar man viktige mittfältaren N’Golo Kanté och inte heller Anthony Martial ser ut att spela, men ärligt är det inte ett större avbräck med den senare spelaren. Den förstnämnda är dock given när han väl är i fysiskt slag.

Bosnien-Hercegovina har Ermedin Demirovic, Josip Corluka och Edin Visca borta. Det blir troligen ett defensivt balanserat lag, men kommer man att kunna stoppa Frankrike tillräckligt? Det blir tufft.

Under 2,5 mål spelas till 1,90 gånger såsen hos Betsafe. Där är man närmare två tiondelar starkare än flera konkurrenter på den svenska oddsmarknaden.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:45, onsdag 31 mars 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo