Speltips Bosnien – Nederländerna 11/10: Anel Ahmedhodzic väntas starta igen

Rasim Reiz Publicerat: 11 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

UEFA Nations League åker vidare på söndagskvällen och mötet mellan Bosnien-Hercegovina och Holland lockar den 11 oktober 2020. Rasim Reiz ger ett gratis speltips.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Som avslutning på den här helgen får vi ännu en väldigt intressant match som jag hoppas och tror kommer bli en riktigt bra tillställning i industristaden Zenica i Bosnien denna söndagskväll.

Bosnien kommer från en blytung förlust mot Nordirland i Playoff till nästa års EM-Kval. På stadion Grbavica i Sarajevo så spelade man väldigt bra och skapade mängder med chanser och borde avgjort matchen tidigare, men ett kostsamt misstag bakåt och Nordirland fick med sig 1-1 efter 90 min som blev 120 min och sen straffar där Nordirland drog det längsta strået.

Bosnien spelade den matchen för knappt tre dagar sedan och många av spelarna lär vara trötta men också mentalt tufft efter en sådan förlust och inför Nordirland hade man redan en hel del spelare på skadelistan. Vad passar sämre då än att möta en av Europas bästa lag i form av Nederländerna. Enligt rapporter från Bosnien så kommer tränare Bajevic rotera en del i startelvan, däremot kommer Malmö FF sonen Anel Ahmedhodzic spela från start och sättas på prov redan från minut 1.

Nederländerna som alltid har många skickliga spelare, De Jong, Wijnaldum, De Roon kommer husera på mittfältet, världens kanske bästa mittback i form av Van Dijk och framåt finns det en hel del kvalité.

Speltips på Nederländerna

Bosnien är jumbo i gruppen med endast ett kryss som man fick mot Italien, väldigt oförtjänt. Sedan har man förlorat mot Polen hemma och spelet har väl sett allt annat än bra ut.

Hur slutar matchen?

Nederländerna är stora favoriter och det är en rejäl klasskillnad på lagen i alla lagdelar, däremot så gör Bosnien alltid bra matcher mot stornationerna men ikväll tror jag inte det räcker med tanke på veckans tunga förlust samt den tunna trupp man befogar över just nu.

Jag tror Nederländerna tar en komfortabel seger ikväll med några måls marginal mot ett tröttkört Bosnien så till kvällens söndagsmiddag så trycker vi till med följande spel.

Nederländerna -1.5 som vi hittar till fina 2,70 gånger såsen hos Betsson.

Trevlig kväll!

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Nederländerna -1,5
Odds: 2,70
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00, söndag 11 oktober 2020
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: