Speltips Brasilien – Colombia 12/11: Sydamerikanskt stormöte

Axel Sjödin Publicerat: 11 november 2021

Natten till fredag bjuder oss på ett toppmöte från Sydamerika mellan Brasilien och Colombia.

Brasilien - Colombia

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brasilien dominerar den sydamerikanska kvalprocessen helt och har så gott som säkrat sin plats i VM trots att det återstår drygt en tredjedel av kvalet fortfarande. De öppnade med nio raka vinster och har bara släppt in fyra mål på elva matcher. Det är inte mycket snack om vilket som varit det bästa laget i Sydamerika hittills under kvalet.

Deras första poängtapp kom dock under förra landslagsuppehållet mot just Colombia i motsvarande möte i Bogotá för nästan exakt en månad sedan. Det var en jämn och spännande match som slutade mållöst, vilket trots allt får ses som ett styrkebesked för colombianerna som har varit väldigt svajiga under kvalet hittills.

Brasilien går i alla fall in i returen som storfavoriter, med all rätta med tanke på tidigare resultat. Hemma i Brasilien har de öst in mål och efter krysset mot Colombia senast så var de snabbt tillbaka upp på hästen igen genom en 4-1-vinst hemma mot Uruguay kort därefter.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Colombia i en trend av mållösa matcher

Gästerna kan nog få det svårt att återupprepa prestationen senast, men de tillhör trots allt absolut ett av Sydamerikas starkaste lag. De sitter i nuläget på den sista direktplatsen till VM med målskillnad som skiljer dem och Uruguay åt, så det är inga stora marginaler här och Colombia är verkligen i behov av poäng.

Poängen ska dock kanske inte plockas borta i Brasilien, men ifall de hade kunnat få med sig ett resultat här så det såklart varit oerhört tunga poäng.

Colombia har nu tre raka matcher i ryggen där alla har varit mållösa kryss. Motståndet har varit tufft med matcher mot Brasilien, Uruguay och Ecuador som faktiskt ligger trea i tabellen. Det är såklart ett väldigt gott betyg till deras försvar som lyckats hålla dessa lag mållösa, men också ett underbetyg till deras offensiv som verkligen behöver komma igång för att få in fler trepoängare.

Det ska mycket till för att Colombia ska kunna nolla Brasilien återigen, men med det sagt så finns det ändå förutsättningar för att det ska bli en jämn och målsnål match. Därmed kör vi på underspelet här för 1.78 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.78
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:30
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: