Speltips Brasilien – Panama 24/7: Storfavoriter

Axel Sjödin Publicerat: 24 juli 2023

Pia Sundhages Brasilien är klara favoriter då de inleder sin turnering mot Panama under måndagseftermiddagen.

Brasilien - Panama

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Den numera 37-åriga Marta är fortfarande i farten, men kommer i sommar att spela sitt sista VM där hon och resten av Brasilien drömmer om ett första VM-guld. Det är svenska Pia Sundhage som har fått förtroendet att försöka leda Brasilien dit efter att de fått utstå en rad besvikelser under de senaste världsmästerskapen.

Brasilien var i final år 2007, men har sedan dess inte tagit sig förbi kvartsfinalen, med två raka uttåg ur åttondelen i de senaste mästerskapen. På den egna kontinenten finns inte mycket till motstånd, då de vann Copa América efter sex raka vinster utan ett insläppt mål under fjolåret. Det är således världsmästerskapet som betyder något i brassarnas ögon.

De ses lite som en potentiell utmanare, men kan mycket väl få det tufft mot de stora turneringsfavoriterna. Tyskland slogs i en träningsmatch i april, men i övrigt har det varit nederlag mot andra stora nationer. Tidigare under året förlorade de mot Kanada och USA, och sedan dess har de även hunnit spela mot England där de förlorade den så kallade Finalissima på straffar.

De har fått en tuff lottning med Frankrike i gruppen, men både Panama och Jamaica är lag som de helt enkelt ska slå. Det kommer att bli en intressant uppgörelse om gruppsegern i hopp om att undvika Tyskland i åttondelen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Panama är ett av turneringens svagare lag

Även Panama råkar ha en Marta som sin stora stjärna, även om Marta Cox har en betydligt mer blygsam karriär såhär långt. Detta är Panamas första VM någonsin, likt många andra nationer i det här mästerskapet.

Med den lottning har fått så finns det inte särskilt stora förhoppningar om att lyckas avancera – detta får snarare ses som ett tillfälle att skaffa erfarenhet för deras unga trupp inför framtiden.

Uppladdningen inför VM har inte varit någon dans på rosor, då de har blivit överkörda av Spanien och 0-7 och Japan med 0-5 nu under sommaren. Det ger en fingervisning av vad vi kan förvänta oss av det här laget i turneringen, och det finns en anledning till varför man knappt får pengarna tillbaka vid ett spel på den raka ettan.

I och med att gruppsegern mycket väl kan komma att avgöras på målskillnad mot Frankrike så har Brasilien verkligen anledning till att fortsätta trycka för fler mål även vid klar ledning. Vi spelar därmed på att Brasilien vinner med -4 asian hcp för 1.90 hos Bet365, vilket gör att vi får pengarna tillbaka vid fyramålsvinst, förlorar spelet med lägre siffror och vinner ifall de vinner med fem mål eller fler.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: TIPS
Odds: 1.95
Bolag: Bet365
Spelstopp: 13:00, måndag 24 juli
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo