Speltips Brasilien – Uruguay 15/10: Käftsmäll senast

Simon Pålsson Publicerat: 14 oktober 2021

Uruguay förlorade stort senast mot Argentina och hoppas nu resa sig borta mot Brasilien, som dominerat i det sydamerikanska VM-kvalet.

Brasilien - Uruguay

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vi är snart två tredjedelar in i det sydamerikanska VM-kvalet och trots att det är många matcher kvar att spela vågar jag redan lova att Brasilien kommer att spela i VM 2022. Det är en tydlig dominans som vi ser från brassarna.

På tio spelade matcher har man tagit nio vinster – och bara tappat poäng en enda gång. Det var borta mot Colombia i den senaste omgången. Den matchen slutade mållöst efter att Brasilien inte fått hål på motståndet.

Det är klart att det var en liten besvikelse att inte kunna gå rent, men med 28 inspelade poäng har man hela 13 poäng till godo på laget (Colombia faktiskt) som nu ligger utanför direktplatserna. Ingen anledning till oro med andra ord.

Nu spelar Brasilien åter på hemmaplan och det är där man brukar dominera allra tydligast. Det som imponerar är att laget nu har 22 gjorda mål och tre insläppta under kvalspelets tio omgångar dessutom.

Uruguay må vara ett tungt landslag, som ofta brukar vara svårslagna. Men man har fortsatt en ganska bra bit upp till Brasilien och Argentina. Det visade sig inte minst tydligt när man spelade borta mot Argentina senast – och fick hela 3-0 i baken. Det är inget vidare resultat och det var sannerligen ingen vidare prestation.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brasilien är revanschsugna

Visst kan man tänka sig att det är Uruguay som borde åka till Brasilien och vara sugna på revansch, efter att förlorat med 3-0 borta mot Argentina senast och dessutom komma ihåg förlusten hemma mot Brasilien i början av VM-kvalet?

Men min känsla är snarare att det är Brasilien som är missnöjda efter senaste omgången, som blev lagets första poängtapp. Nu, när man åter spelar på hemmaplan och i tryggheten, tror jag att man vill tysta alla eventuella tvivlare (hur det ens kan finnas några sådana) med en riktigt övertygande vinst.

Edinson Cavani och Luis Suarez må finnas med i Uruguays trupp, men det känns som att hela den här generationen är lite på dekis. Det är en trupp fylld av spelare som har sina bästa dagar bakom sig.

Brasilien är spelbolagens favorit här och jag tror på ett Brasilien som tar kommandot direkt. Däremot kanske det är dags för Uruguay att göra mål igen? Efter två raka mållösa matcher känns det som upplagt för att man åtminstone kommer in i målprotokollet.

Spelbolagen verkar helt övertygade om en ganska målsnål historia och med så mycket offensiv kraft på planen samtidigt känns det som att vara onödigt negativ, även om statistiken också talar för det.

Över 2 mål (asian handicap) spela till 1.64 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian handicap)
Odds: 1.64
Bolag: Bethard
Spelstopp: 02:30, fredag 15 oktober 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: