Speltips Brasilien – Venezuela 13/6: Copa America inleds

Axel Sjödin Publicerat: 12 juni 2021

Som om det inte vore nog med EM så sparkas även Copa America igång sent på söndag kväll med Brasilien – Venezuela som öppningsmatch.

Brasilien - Venezuela

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För den som älskar fotboll mer än sin dygnsrytm är Copa America alltid en fröjd att få följa och nu när det drar igång samtidigt som EM så finns det bra landslagsfotboll dygnet runt för den som vill.

Till skillnad från de europeiska landslagen så har de sydamerikanska inte spelat särskilt många matcher under 2021 ännu så det finns inte lika mycket att försöka utläsa någon form ifrån. Då COVID-19 har haft utbrott i flera länder så har vänskapsmatcher varit en dålig idé och mästerskapet här även bytt värdnation från Argentina och Peru till Brasilien just på grund av den anledningen.

Brasilien är i varje fall tunga favoriter att vinna hela turneringen och har sett ut att vara det klart vassaste laget i regionen i CONMEBOL:s VM-kval. Där har Brasilien sex raka vinster och full pott vad gäller poäng, med en god marginal ned till Argentina på tolv inspelade poäng.

De två matcher som spelats i år var nu i början på juni där brassarna besegrade Ecuador och sedan Paraguay, båda med slutresultatet 2-0. Neymar har nätat i båda matcherna och har lägligt kommit igång med målskyttet.

Ingen kul öppningsmatch för Venezuela

Det har inte gått riktigt lika bra för Venezuela i VM-kvalet och istället ligger man på en delad tabelljumbo på fyra poäng efter sex matcher. CONMEBOL:s VM-kval spelas snarare som en liga med tio lag nämligen istället för alla olika grupper som vi är vana vid med UEFA.

Venezuelas två matcher de plockat poäng i har dock kommit ganska nyligen, de vann mot Chile med 2-1 i slutet av november och så sent som i onsdags kryssade de mot Uruguay i en mållös match där Venezuela absolut inte var utan chanser att ta ledningen. Med det sagt är det nog inte många som tror att de ska kunna utmana Brasilien.

Senast lagen möttes i VM-kvalet slutade matchen 1-0 till Brasilien, men många verkar tro att det ska bli en utklassning här. Det är svårt att hitta spelvärde i spel på Brasilien här, även med handikapp.

Däremot finns det spelvärde på Venezuela här med asian handicap på +2,25 som finns tillgängligt för 1.95 gånger pengarna hos No Account Bet. Brasilien har i sina fem senaste landslagsmatcher inte vunnit med mer än två måls marginal och senast de mötte Venezuela var det en uddamålsseger som sagt. Förhoppningsvis kan Venezuela upprepa det de gjorde försvarsmässigt mot Uruguay och hålla nere siffrorna lite.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Venezuela +2,25 asian
Odds: 1.95
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 23:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: