Speltips Chile – Brasilien 3/9: Stjärntätt

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2021

Brasilien och Chile spelar VM-kvalet i Sydamerika natten till fredag svensk tid, med ett tydligt favoritskap för gästerna.

Chile - Brasilien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För första gången på 2000-talet fick Brasilien stå där och kolla på när Argentina blev mästare i Copa America tidigare i somras, en finalförlust som jag vågar lova svider än idag för brassarna.

Men silvermedaljen gör att Brasilien befäster sin position som det landslag som dominerat Copa America i modern tid och i stora drag tycker jag att hela mästerskapet var bra för deras del. Samma sak gällde U23-laget som spelade OS i Tokyo och imponerade med många starka insatser under de intensiva veckorna i Japan.

Brasiliansk fotboll mår med andra ord ganska bra och det är väl egentligen kvalspelet till VM 2022 i Qatar ännu ett kvitto på. För efter sex spelade omgångar kan vi konstatera att Brasilien står på idel vinster och att man därmed toppar tabellen i stor stil.

Det är rent av hela sex poäng ner till Argentina på andraplatsen och för att riskera att missa VM 2022 behöver Brasilien tappa minst tio poäng på laget som nu ligger femma, och som ska spela playoff för att kvala in. Det kommer såklart inte att hända.

Med 16-2 i målskillnad har man också med all önskvärd tydlighet visat att man är ett lag som knappt går att stoppa och det gör att jag återigen har goda förhoppningar på brasiliansk vinst här mot Chile. Å andra sidan har man inte fullt så mycket att spela för som tidigare.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Stjärnorna är på plats

Det har pratats om att många stora spelare skulle tvingas stanna hemma i Europa inför den här landslagssamlingen och då primärt spelare hemmahörande i klubbar från Spanien eller England. Det är trots allt en handfull väldigt starka brasilianska spelare.

Men det här har inte varit ett problem eller huvudbry vad gäller lagets stora stjärnor, som trots allt spelar i Ligue 1 och Paris Saint-Germain. Då tänker jag på anfallaren Neymar och mittbacken Marquinhos. Det är ryggraden i det här brasilianska landslaget.

Hur som helst har man fått in spelare som Vinicious Junior, Hulk, Malcom och gamla goda Miranda på slutet och det gör att Brasilien känns heta trots allt.

Chile är i ett läge där man behöver poäng och på hemmaplan vet vi att man traditionellt är starkare. I Copa America den här sommaren höll man också nere siffrorna mot Brasilien (förlust 1-0) i kvartsfinalen och i mina ögon är det tydligt att det här laget fortfarande har det i sig att streta emot bra mot bättre lag. Det tänker jag mig igen.

Under 2,5 mål spelas till 1.74 gånger insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.74
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 03:00, fredag 3 september 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: