Speltips Chile – Paraguay 11/10: Måstematch

Axel Sjödin Publicerat: 10 oktober 2021

Chile och Paraguay drabbar samman i det sydamerikanska VM-kvalet i en match där båda måste plocka poäng.

Chile - Paraguay

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmalaget har haft ett bedrövligt kval hittills och sitter för närvarande på åttonde plats i tabellen med sju poäng upp till en av VM-platserna. Chile har efter tio spelade matcher bara plockat upp en enda vinst som kom i mars hemma mot Bolivia.

Genom att kryssa fyra matcher så är de dock inte helt borta ur striden om VM-platserna ännu dock, även om det är lite avhängda från lagen ovanför dem med fyra poäng upp till sjundeplacerade Peru.

Nu gäller det dock att börja plocka trepoängare om det ska finnas någon chans alls. Tre poäng mot Paraguay som också jagar topp fem-lagen hade varit en utmärkt start för upphämtningen, men förlorar de denna kan man nog räkna bort chilenarna ur VM-striden.

I höst har de förlorat tre av fyra matcher och förlusten mot Peru precis ovanför dem i tabellen tidigare i veckan var väldigt tung. Det är alltså ett väldigt pressat Chile med allt att förlora som kliver in på plan till natten mot måndag.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Det har gått bättre för Paraguay

Paraguay däremot är i allra högsta grad fortfarande med och slåss om VM-platserna då de bara har två poäng upp till femteplacerade Colombia som underpresterat i kvalet hittills. Colombianerna ställs under samma kväll mot Brasilien, vilket kommer att bli en tuff uppgift, så Paraguay har sin chans här att åtminstone komma ikapp om de besegrar Chile.

Paraguay har hittills haft tufft motstånd under hösten, men den enda förlusten har trots allt kommit mot ligatrean Ecuador. De har besegrat Venezuela och hållit både Colombia och nu senast Argentina till kryss, vilket ändå får ses som imponerande resultat.

Argentina var tveklöst det lag som dominerade matchbilden tidigare i veckan med Paraguay lyckades ändå freda sitt mål och bröt faktiskt Argentinas svit på åtta raka vinster i alla turneringar.

Men trots att Paraguay ändå presterat bättre så är det Chile som går in som favoriter inför mötet. Chile har absolut en växel som de inte visat upp under kvalet, men de har inte direkt visat att de är påväg att hitta tillbaka då de som sagt bara plockat en poäng på fyra matcher under hösten.

I min mening är det bra spelvärde på att Paraguay får med sig en poäng här och därmed spelas även Paraguay med +0,5 asian till 1.81 hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor freebet – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Paraguay +0,5 asian
Odds: 1.81
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 02:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: