Speltips Danmark – Israel 7/9: Kan så gott som säkra VM-plats

Axel Sjödin Publicerat: 6 september 2021

De två topplagen i grupp F möter varandra då Danmark tar emot Israel på Parken under tisdagskvällen.

Danmark - Israel

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Danskarna kan efter en helt felfri första halva av kvalet i stort sett redan boka sin plats i VM ifall de besegrar Israel på tisdag kväll. Med fem raka vinster av fem möjliga och en målskillnad på 17-0 råder det inga som helst tvivel om vilka som är starkast i gruppen.

Danmark har hittills utklassat sitt motstånd och visat sig vara en klar nivå över alla andra i gruppen, vilket även syns i tabellen där de ligger fem poäng före grupptvåan Israel. Vinner de alltså den här matchen så har de åtta poäng ned till Israel och minst sju poäng ned till Skottland. Med matcher mot både Färöarna och Moldavien kvar på spelschemat så ska det alltså inte gå att hämta upp även om danskarna mot förmodan skulle förlora mot både Skottland och Österrike.

Under det här landslagsuppehållet så inledde de med slå Skottland med 2-0 hemma på Parken någorlunda bekvämt. Efter två tidiga mål inom loppet av någon minut i första halvlek så spelade de av resten av matchen därefter. Skottland kom aldrig riktigt nära att reducera och Danmarks defensiva skicklighet visade sig återigen vara nog för att stänga matchen.

I mötet därefter mot Färöarna var det i stort sett B-laget som fick chansen, vilket höll på att bli kostsamt. Otroligt nog var det faktiskt i matchen mot Färöarna som danskarna hittills har varit närmast att tappa poäng då det dröjde så länge som till den 85:e minuten innan FC Köpenhamns Jonathan Wind kunde trycka dit ledningsmålet. Färöarna hade dessutom en boll i ribban vid ställningen 0-0 så det var den klart mest skakiga segern hittills.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Israel har också plockat poäng

Mot Israel kommer dock ordinarie elva att vara tillbaka i full kraft hemma på Parken och resultatet mot Färöarna kan i stort sett bortses från helt. Även med fullt manskap lär det dock inte nödvändigtvis bli en helt lätt uppgift för danskarna.

Israel har nämligen också plockat full pott hittills under landslagsuppehållet genom att först besegra Färöarna med 4-0 och sedan utklassa Österrike totalt hemma i Tel-Aviv med 5-2. Den stora vinsten kan dock först och främst krediteras till Österrikes tillkortakommanden i defensiven snarare än israelisk briljans.

Båda lagen visade upp en väldigt bristande defensiv, men Israel var mycket bättre på att utnyttja chanserna och var mer kliniska när målchanserna presenterade sig. Österrike var nog på förhand favoriten till andraplatsen i gruppen, men halvvägs in i kvalet känns det helt öppet mellan Israel, Österrike och Skottland. Israel har den minst stjärnspäckade truppen men är de som presterat bäst än så länge och har två poängs marginal ned till Skottland på tredje plats.

Matchen mellan Israel och Skottland i mitten av oktober kommer därmed ha väldigt stor betydelse för israelernas chanser att ta sig vidare till VM. För mot Danmark är det nämligen ingen som förväntar sig några poäng på tisdag.

Att spela på att Danmark vinner mot noll har varit ett framgångsrecept hittills, men som vi såg mot Färöarna så är det ibland små marginaler som skiljer den där nollan från ett insläppt mål. För ungefär samma odds kan man få ett handikappspel på Danmark, vilket känns säkrare. Med tanke på hur det israeliska försvaret såg ut mot Österrike så lär det trilla in ett par bollar i nät på Parken åtminstone och för 1.99 hos Bet365 så känns Danmark med -1,5 asian inte alls som ett dumt spel, särskilt då de flesta spelarna fått vila över helgen under mötet mot Färöarna.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Danmark -1,5 asian
Odds: 1.99
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: