Speltips Danmark – Moldavien 28/3: Överkörning

Axel Sjödin Publicerat: 27 mars 2021

Danmark har ett drömläge att dra ifrån direkt i tabellen i grupp F då de ställs mot ett svagt Moldavien i den andra omgången.

Danmark - Moldavien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Våra rödvita grannar har ett väldigt slagkraftigt fotbollslag och är favoriter till att avsluta grupp F på första plats. Den stora utmanaren förmodas vara Österrike som kryssade mot Skottland i den första omgången och Danmark är i dagsläget ensam gruppledare på tre poäng efter en imponerande bortavinst mot Israel med 2-0 efter mål av Jonas Wind och Martin Braithwaite.

Danmark har stått för en imponerande insats i Nations League under förra året där de hamnade på en andraplats i sin grupp i A-divisionen som innehöll Belgien, England och Island. De är rankade 12:a i världen och ställs nu på söndag mot Moldavien som är rankade på en 177:e plats, vilket ger er en liten idé om hur stora favoriter Danmark är inför mötet. Allt annat än tre poäng här för danskarna hade varit en chock.

Många danskar har nog redan siktet inställt på matchen mot Österrike på onsdag där den förhandstippade ettan och tvåan i gruppen möter varandra i en tidig match där Danmark redan kan skapa en svårintaglig ledning för de jagande lagen i tabellen.

Kasper Hjulmand kommer att behöva avgöra hur mycket han vill rotera i truppen inför mötet med Moldavien. Troligtvis kommer han att försöka vila spelare så gott det går inför mötet med Österrike, men Danmark har inte riktigt samma lyx som de stora fotbollsnationerna att kunna rotera spelare hur som helst, men det är mycket möjligt att till exempel Joachim Andersen och Kasper Dolberg får grönt ljus att starta nu på söndag.

Lär inte ha mycket att sätta emot

Efter ett kryss i öppningsmatchen mot Färöarna möter de nu storebror Danmark istället och det är inte många som tror att Moldavien kommer ha mycket att sätta emot här. Moldavien avslutade sin Nations League grupp i C-divisionen på sista plats utan en enda vinst mot lag som Grekland, Slovienen och Kosovo och tillhör ett av de sämsta lagen i Europa.

De lär inte göra några större förändringar i sin trupp gentemot den som spelade mot Färöarna och kommer troligtvis vara nöjda med matchen så länge de inte blir totalt utklassade.

Det är alltid svårt att hitta bra odds på en så ensidig match som detta förväntas vara, men det finns trots allt värde i att spela på ett handikappspel här. Danmark har inte haft några problem med målskyttet och det såg bra ut offensivt mot Israel. Med tanke på motståndet de möter och hur det sett ut tidigare så lär de inte ha några större problem att vinna med minst tre måls marginal. Därför spelar vi också på att Danmark vinner med -2,5 asian handicap för 1.58 hos Betsson

  Rygga spelet hos Betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark -2,5 asian
Odds: 1.58
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: