Speltips Danmark – Skottland 1/9: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 1 september 2021

Danmark tar emot Skottland på Parken och har en chans att dra ifrån rejält i gruppen vid vinst.

Danmark - Skottland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är gruppettan mot grupptvåan i grupp F som möter varandra under onsdagskvällen då våra grannar i väst tar emot Skottland i den första matchen under landslagsuppehållet. Det är ingen större överraskning att Danmark är tunga favoriter när det vankas gruppfinal och allt talar för att de fortsätter på sin hittills spikraka väg till VM.

Ingen kan ha missat Danmarks insats under EM i somras. Efter en fruktansvärd inledning på turneringen med Christian Eriksens kollaps och hjärtstopp i öppningsmatchen så lyckades Danmark resa sig även utan sin stora stjärna.

Trots att det bara blev tre poäng i gruppspelet så nådde de tillslut semifinal där det krävdes övertid innan Harry Kane kunde skicka England vidare till final. Danskarna var verkligen inte långt ifrån en EM-final och det var den bästa turneringen vi sett från Danmark sedan 1992.

De spelar väldigt bra fotboll och har en mängd unga spännande spelare som Mikkel Damsgaard i Sampdoria, Kasper Dolberg i Nice, Joakim Maehle i Atalanta och Andreas Jannik Vestergaard i Leicester. Listan kan göras mycket längre än så och utöver det har de även väldigt många bra spelare som har många år kvar på toppen och Danmark kommer nog vara ett riktigt farligt lag under många år framöver så som det ser ut nu.

Föga förvånande toppar också Danmark gruppen för tillfället med full pott efter tre matcher och med målskillnaden 14-0. De är överlägsna i grupp F, till och med den tuffa bortamatchen mot Österrike klarade de av att vinna med hela 4-0. Det finns nog ingen som kan hota deras förstaplats i gruppen så som det ser ut just nu.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tight race bakom Danmark

Skottland har dock alla chanser att lägga vantarna på andraplatsen i gruppen som de för närvarande innehar. Det kommer troligtvis att vara ett ganska jämnt race bakom Danmark mellan Skottland, Österrike och möjligtvis Israel som har ett rätt bra slagläge och några intressanta spelare i anfallet.

Ifall de får med sig en poäng mot Danmark här är mycket vunnet, men slaget om andraplatsen kommer i mångt och mycket avgöras i möten mellan de tre tidigare nämnda lagen. Färöarna och Moldavien ska alla slå och Danmark kommer bli väldigt svåra att ta poäng mot.

Skottland fick för första gången på väldigt länge komma in i fotbollens finrum i somras och lär ha fått mersmak för stora mästerskap. De har flera spelare som håller en hög internationell nivå, men det är främst deras vänsterkant som är stark och resten av laget håller inte riktigt samma nivå.

Senast i EM blev det bara en poäng i en mållös match mot England och de fick lämna turneringen som sist i grupp D med bara ett enda mål framåt, vilket tillsammans med Finland och Turkiet var sämst i turneringen.

Inför matchen mot Danmark får Skottland klara sig utan Scott McTominay, vilket är ett stort avbräck för skottarna. Det är även skador i det danska lägret på bland annat Jannik Vestergaard och Martin Braithwaite, men Danmarks trupp är även fantastiskt nog bred trots att det är ett så litet land och danskarna kommer nog inte att ha några större problem ändå.

Som vi fick se danskarna göra mot Ryssland i EM och mot Österrike och Moldavien tidigare under våren så spelar de en fantastisk offensiv fotboll. De slutar inte heller när de fått en uddamålsledning och för 2.33 hos No Account Bet är det finfint värde på Danmark med -1,5 asian.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark -1,5 asian
Odds: 2.33
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 20:45
TV:  Sportkanalen
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: