Speltips Ecuador – Brasilien 27/1: Sydamerikansk toppmatch

Axel Sjödin Publicerat: 27 januari 2022

Ecuador välkomnar Brasilien till Estadio Rodrigo Paz Delgado för en toppmatch i det sydamerikanska VM-kvalet.

Ecuador - Brasilien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brasilien blev under det senaste landslagsuppehållet det första laget från Sydamerika att säkra sin plats i årets VM i Qatar. De har imponerat under hela kvalprocessen och är fortsatt obesegrade med elva vinster och två kryss hittills.

Även om Brasilien egentligen inte har mycket att spela för i nuläget så lär de försöka satsa på att bli det första laget som går igenom kvalprocessen med tio lag i samma grupp som obesegrade. Även Argentina är obesegrade trots att de har sex färre poäng, så rekordet kan mycket väl sättas två gånger om.

Föga förvånande så har Brasilien dominerat nere i Sydamerika, men deras två senaste bortamatcher är de enda de inte har lyckats vinna. Det slutade mållöst både mot Colombia och Argentina senast och en bortamatch mot Ecuador kommer inte att vara någon dans på rosor det heller.

Inför det tuffa bortamötet får de klara sig utan Neymar som är skadad samtidigt som Tite inte har kallat upp varken Richarlison eller Roberto Firmino till landslagstruppen inför helgen. Men med Brasiliens breda trupp så lär de kunna ställa ett starkt lag på plan oavsett.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ecuador har ett starkt kollektiv

Hemmalaget misslyckades med att kvalificera sig till VM förra gången, men har satt sig i en utmärkt position för att ta sig vidare till Qatar. De är i nuläget trea i tabellen bakom Brasilien och Argentina och har ett försprång på sex poäng ned till Colombia på fjärdeplatsen.

De har inte alls samma stjärnglans som flera av de andra lagen runt dem i tabellen, men de har ett starkt kollektiv och en stabil stomme i laget som gör att de kan utmana lag som borde slå dem annars.

Truppmässigt så är de starkast i defensiven, men har trots detta varit det lag som gjort näst flest mål hittills under kvalet, fler än både Argentina och Uruguay som har erkänt starka spelare offensivt.

Mot mötet med Brasilien lär de i alla fall försöker luta sig tillbaka på sina defensiva styrkor och mycket pekar på att detta kan bli en relativt målfattig match. Brasilien är dock det klart bättre laget på papperet och lär vilja hålla i sin obesegrade svit åtminstone. Därmed spelar vi på bortalaget här med pengarna tillbaka vid oavgjort för hela 1.63 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien – Draw no bet
Odds: 1.63
Bolag: Expekt
Spelstopp: 22:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: