Speltips England – Albanien 12/11: Jämnare än förväntat

Martin Efvergren Publicerat: 12 november 2021

England går för gruppsegern då man tar emot Albanien i VM-kvalet. Matchen spelas fredagen den 12 november 2021 med avspark kl 20.45.

England – Albanien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

England toppar grupp I, tre poäng före Polen med två matcher kvar att spela. Albanien är i sin tur två poäng efter Polen och har således fortfarande chansen att knipa andraplatsen.

England har sviktat något under hösten men förutsättningarna för att vinna gruppen och kvalificera sig för VM 2022 i Qatar ser ändå väldigt goda ut inför avslutningen. Efter den här matchen mot Albanien har man kvar att möta San Marino borta och det är därmed inte mycket som talar för att man ska tappa sitt trepoängsförsprång.

Senast blev det dock bara 1-1 hemma mot Ungern och man tappade även poäng borta mot Polen i september. Albanien och England möttes i den andra omgången av VM-kvalet i slutet av mars, då vann England med 2-0 på bortaplan.

Albanien är emellertid inget dussingäng, det har man om, inte annars, bevisat i det här VM-kvalet. Efter åtta spelade matcher står man på 15 poäng, vilket är fem poäng efter England och tre efter Polen.

VM-drömmen lever således för det albanska landslaget men förlusten hemma mot Polen med 1-0 senast har gjort utmaningen betydligt tuffare. Dessförinnan hade man besegrat Ungern borta med 1-0 och stod således på samma poäng som Polen inför det mötet.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Formsvaga engelsmän

Samtidigt som den här matchen spelas ställs Polen mot Andorra på bortaplan. Om de gör som förväntat och vinner den matchen blir Albanien nödgade att ta poäng i den här matchen för att kunna utmana om andraplatsen.

England står dock som stora favoriter inför det här mötet hos spelbolagen. Ett spel på att hemmalaget vinner ger endast omkring 1.12 gånger insatsen.

Men Gareth Soutgates manskap har inte övertygat under hösten och formen är inte på topp hos ett flertal av lagets bärande spelare. Framförallt gäller det offensiva pjäser såsom Harry Kane, Raheem Sterling, Jack Grealish och Jadon Sancho.

Det har gått ganska trögt i Premier League för flera av de spelare som tog England till EM-final i somras. Om det finns en parallell däremellan låter jag vara osagt men laget känns inte lika slagkraftigt för tillfället.

Den erfarne italienaren Edoardo Reja och hans Albanien har under hösten vunnit med 1-0 två gånger mot Ungern samt förlorat med samma siffror mot Polen. Det har varit jämna och täta matcher och även om England på bortaplan är en klart tuffare uppgift bör man kunna stå upp ganska väl här.

Mitt spel blir därför att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) i den här matchen till 1.82 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.82
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, fredag 12 november 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: