Speltips England – Andorra 5/9: Inte direkt spännande

Axel Sjödin Publicerat: 4 september 2021

England är redo att plocka upp ännu en trepoängare när Andorra kommer på besök under söndagskvällen.

England - Andorra

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Gareth Southgate fortsätter att bygga vidare på Englands väldigt fina EM-turnering i somras där de som ni alla vet förlorade finalen på straffar mot Italien. De är utan tvekan en av världens bästa landslag nu och ser bättre ut än vad England gjort på många år.

De är efter fyra spelade matcher också obesegrade i VM-kvalet där de med en målskillnad på 13-1 toppar gruppen med 12 poäng av 12 möjliga. De råder nog inte längre några tveksamheter om vilket lag som vinner gruppen då England nu har fem poängs marginal ned till jagande Polen och Ungern.

Ungern mötte de tidigare i veckan och krossade dem med 4-0, men trots en väldigt välspelad match från Englands sida så var det inte fotbollen som stod i centrum därefter. Utan att gå in på detaljer var det heta känslor från publikens håll mot de engelska spelarna som de inte visade på ett särskilt snyggt sätt.

Publiken eggade dock säkerligen igång England och gav dem motivation att fortsätta göra fler mål även efter att matchen redan var avgjord.

FÅ 100 KRONOR TILLBAKA OM DU FÖRLORAR PÅ DITT FÖRSTA SPEL! 888sport har börjat storsatsa på Sverige och som ny kund för du möjlighet att spela riskfritt på ditt första spel. Satsa 100 kronor och få tillbaka insatsen om du förlorar. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos 888sport!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Andorra har såklart ingen chans

Efter segern mot Ungern får de återigen lite lättare motstånd då de möter en av gruppens två slagpåsar. Andorra ska såklart inte ha skuggan av en chans mot ett lag som England och frågan är bara med hur stor marginal som England kommer slå dem.

Som vanligt så är England väldigt defensivt säkra och det finns spelvärde i att spela på att de vinner utan att släppa in mål, men det känns trots allt som lite väl låga odds att reka. Istället kikar vi på asianmarknaden där det finns gott om alternativ att välja mellan.

England hade såklart säkert kunnat utklassa Andorra med tvåsiffrig marginal om de nu verkligen ville, men det finns sällan någon anledning att fortsätta ge allt när man väl har ledningen med ett par måls marginal. Dessutom kommer England säkerligen att vilja vila spelare inför bortamötet mot Polen som är en långt viktigare match än denna.

Gareth Southgate kan utan att tveka ställa ut sin reservelva på planen och vinna komfortabelt ändå, och det är inte alls orimligt att han gör det här. Vi kommer därmed knappast få se ett England på full styrka och därför spelar vi på Andorra med +5 asian för 1.60 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Andorra +5 asian
Odds: 1.60
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: