Speltips England – Danmark 14/10: Viktigt läge

Simon Pålsson Publicerat: 14 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

England och Danmark slåss i toppen av den här gruppen, och försöker båda vinna UEFA Nations League före Belgien. Nu möts lagen den 14 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

UEFA Nations League åker vidare med en händelserik onsdagskväll, med bland annat det heta mötet mellan England och Danmark i A-divisionen. Så här långt är det här två lag som har öppnat ganska lovande, och som har chansen att faktiskt vinna gruppen.

England ligger i topp med sju poäng, efter vinster mot såväl Belgien som Island efter att man först kryssat, 0-0, mot Danmark. Det får man säga är en imponerande resultatrad att ha med sig inför onsdagens möte med danskarna igen.

Danmark har en vinst mot Island, ett kryss mot England och en förlust mot Belgien på kontot hittills. Det gör att man vid en vinst här kan gå upp i delad ledning med England, även om belgarna förväntas vinna enkelt borta mot Island parallellt med den här matchen.

0-0 i det första mötet mellan dessa båda lag vittnar om styrkeförhållandet, men också om vilken typ av fotboll som spelas. Här håller jag dock England som klara favoriter. Dels är formen god, man kan formera en stark startelva och man spelar på hemmaplan. 1,75 gånger insatsen på det raka spelet lockar – men jag landar till slut i någonting annat.

Bra odds på målspelet

Det har som bekant varit en hel del strul i och kring den engelska landslagstruppen på senare tid, och inför den här samlingen fanns det åter bekymmer värda att benämna. Efter beteendet i september månad fanns varken Phil Foden eller Mason Greenwood med bland spelarna som togs ut av förbundskaptenen Gareth Southgate.

Därefter var det ytterligare ett gäng unga spelare som betedde sig märkligt och höll ett födelsedagskalas mitt i coronatider. Nu har man i för sig ganska bra krishantering kring det här, och man har ändå en stark trupp att tillgå, men helt bra är det såklart inte.

Ben Chilwell finns därför inte med här, och på grund av skador gör Raheem Sterling och Kieran Trippier inte minuter i den här matchen. Men den engelska startelvan som kommer att sättas på benen lockar ändå en hel del med tunga spelare som Marcus Rashford, Jadon Snacho, Harry Kane och Jordan Henderson för att nämna några. Men det är helt klart ett lag som bättre framåt än bakåt.

I Danmark finns det inga skador att rapportera om. Troligen startar Christian Eriksen och Martin Braithwaite igen, trots att man startat två raka matcher under uppehållet. Den startelva man har med sig här bör kunna ställa till det.

Under 2,5 mål spelas till 1,90 gånger såsen hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, onsdag 14 oktober 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: