Speltips England – Nordmakedonien 19/6: Mot fjärde raka

Axel Sjödin Publicerat: 19 juni 2023

England går för sin fjärde raka seger då de möter Nordmakedonien på Old Trafford under måndagskvällen.

England - Nordmakedonien

New Customers Only. 18+. T&Cs Apply. begambleaware.org

Det har flutit på bra för Englands del sedan de besegrade Italien på bortaplan i öppningsmatchen. Efter ytterligare två segrar mot Ukraina och Malta står de nu i ensam gruppledning med sex poäng ned till närmast jagande lag. Nordmakedonien tillhör ett av dessa med en seger på två matcher, men lär få det svårt att utmana på engelsk mark nu på måndag.

England är oerhört starka favoriter inför måndagens drabbning. De klarade av kvalets klart svåraste match redan i öppningsomgången och har nu öppen gata till ett EM-avancemang. Nordmakedonien är det enda lag som de fortfarande inte har mött, men vi förväntar oss inga stordåd av gästerna här.

Senast lyckades de slå Malta med klara 4-0 efter att ha tagit en tidig ledning. Därefter lyckades de få chansen två gånger om från elvameterspunkten, vilket de förvaltade väl i en match som aldrig var nära att bli spännande.

Englands facit på hemmaplan i kvalsammanhang är oerhört starkt, och de levererade senast mot Ukraina, vilket gör det svårt att se att det ska bli spännande nu på måndag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nordmakedonien har vunnit mot storlag

Gästande Nordmakedonien stod för ett par stora skalper under det senaste VM-kvalet då de besegrade både Tyskland och Italien borta, men den cyniske lär skylla på storlagens brister i det här fallet. Nordmakedonien har i alla fall lite kvalitet, där Napolis Eljif Elmas sticker ut som lagets vassaste spelare, men efter att den gode Goran Pandev lagt skorna på hyllan känns de trots allt lite uddlösa framåt.

De inledde kvalet med en 2-1-seger hemma mot Malta, men lyckades inte bygga vidare på det mot Ukraina. Nordmakedonien hade en 2-0-ledning i halvtidsvilan mot Ukraina i deras senaste match, men två snabba mål och ett rött kort förändrade matchbilden helt. Ukraina skulle tillslut avgöra i den 83:e minuten i en väldigt tung förlust för hemmalagets del. Utan den segern lär det bli väldigt svårt att sluta topp två när både England och Italien befinner sig i samma grupp.

England släppte knappt till någonting mot varken Ukraina eller Malta och såg någorlunda säkra ut defensivt mot Italien. Därmed spelar vi på ett England håller nollan mot Nordmakedonien samtidigt som de själva gör över 1,5 mål för totalt 1.84 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: England över 1,5 mål & håller nollan
Odds: 1.84
Bolag: Betinia
Spelstopp: 20:45, måndag 19 juni
TV: 
Stream:  viaplay logo