Speltips England – Polen 31/3: Skarpt läge

Simon Pålsson Publicerat: 31 mars 2021

England och Polen gör upp i ett aktat möte i VM-kvalet onsdagen den 31 mars 2021. Vilka tar kommandot i toppen av gruppen?

England - Polen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Redan när lottningen till VM-kvalet kom kändes det helt givet att det främst skulle vara England och Polen som skulle göra upp om direktplatsen till VM-turneringen i Qatar, men faktum är att man inte heller kan räkna bort Ungern.

England har öppnat starkt med två raka vinster, totalt 7-0 i målskillnad och ett spel som trots att man inte formerar sitt starkaste lag i matcherna ändå varit vägvinnande på ett imponerande vis.

På sätt och vis är mötet med Polen inte bara viktigt för gruppen i VM-kvalet, utan också för att man ska sätta tonen inför sommarens Europamästerskap. England gäller såklart som en outsider igen, men då krävs det att man har alla bitar på plats med ett par månader kvar.

Efter 7-0 på två matcher i VM-kvalet har man gett sig själva ett visst andrum, inte minst mot bakgrund av att Ungern och Polen delade på poängen i sin första match. Perfekt för England.

Men samtidigt har engelsmännen pressen på sig att göra ett bra resultat här, då man ska till att möta Polen och Ungern ett par gånger till, och då det bara är en direktplats till VM-turneringen som gäller.

Fördel England

Efter två raka hållna nollor, mot San Marino och Albanien, har England visat att man har gjort precis vad som kan förväntas av laget. Men det går inte heller att dra några större växlar av sådana resultat. Det är som bekant lag som man ska vinna enkelt mot.

England är klar favorit mot Polen, men det är inte ett lag som man kan passera hur enkelt som helst på hemmaplan har England tre raka vinster mot Polen, men den äldsta vinsten får vi skruva tillbaka klockan till 1986 för att hitta.

Polen har ett kryss mot Ungern och tre gjorda mål hemma mot Andorra hittills. Totalt sex gjorda mål på två omgångar visar att man åtminstone är ett lag som kommer att kunna hota England. Men sett över 90 minuter måste man vara underdog.

Båda lagen göra mål spelas till 2,25 gånger smeten hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,25
Bolag: Hajper
Spelstopp: 20:45, onsdag 31 mars 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo