Speltips Finland – Bosnien Hercegovina 24/3: Rasim rekar

Rasim Reiz Publicerat: 24 mars 2021

VM-kvalet fortsätter onsdagen den 24 mars 2021 när Bosnien-Hercegovina spelar borta mot Finland. Rasim Reiz rekar dagens bästa odds.

Finland - Bosnien & Hercegovina

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

VM-kvalet drar igång igen och i Grupp D hittar vi ett intressant möte mellan Finland-Bosnien.

Gästerna från Bosnien har allt annat än en lugn samling just nu, det är hela havet stormar som oftast på Balkan och den nya förbundskaptenen Ivajlo Petev står inför en tuff utmaning i den här gruppen där vi även hittar Ukraina, Frankrike och Kazakstan, så någon enkel grupp är det inte. Bosnien har genomgått en generationsväxling i landslaget sedan succen 2014 då man nådde VM-slutspelet i Brasilien.

Men det finns världstjärnor kvar i laget där Miralem Pjanic och Edin Dzeko är dem största stjärnorna och behöver som alltid komma upp i nivå om Bosnien ska ha någon chans. Förbundskaptenen Petev har också vägrat släppa någon info rörande startelva eller något alls men vi kan förvänta oss ett landslag med en hel del erfarenhet. Det har gått tungt senaste åren för det bosniska landslaget och förbundskaptener har bytts ut titt som tätt och som oftast med negativa resultat i matcherna.

Finland kommer till den här matchen med en hel del självförtroende, man har fått fram några riktigt bra spelare genom åren och Temu Pukki är den klart lysande stjärnan som ska driva det Finland i sommarens EM-slutspel. Inför kvällens match har han dock några avbräck i Eremenko, Hradecky, Jensen och Uronen är indisponibla vilket självklart kommer märkas då Finland inte har den bredden som många andra landslag runt om i Europa då det fortfarande är en liten fotbollsnation.

Dagens bästa speltips

Jag tror vi får se ganska tajt match där båda lagen vill få en bra start i VM-kvalet och inte förlora matchen. Bosnien är favoriter enligt mig då man besitter en högre individuell kvalitet och man åker dit för att vinna och få en flygande start i gruppen där övriga lag kommer få slåss om andraplatsen bakom Frankrike som säkerligen lär vinna den här gruppen. Avbräcken i Finland gör att det är svårare att förutspå startelvor alternativ matchplan för båda lagen, men som så oftast så spelar man för att vinna fotbollsmatcher. Nya förbundskaptenen i Bosnien vill nog få en vinst med sig här så att han får lov att komma tillbaka till Sarajevo efter matchen.

Tittar vi på spelbolagen så håller dessa Bosnien som knappa favoriter men jag tror det kan sluta lite hur som helst i den här matchen då det är första landskampen på länge och lagen kommer med en hel del nya ansikten. Det finns dock mycket kvalite i offensiven i båda lagen och där hittar jag även mitt spel.

Jag väljer att spela att båda lagen gör mål i den här matchen till fina 2,10 gånger såsen hos Mr Green.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,10
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:45, onsdag 24 mars 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo