Speltips Finland – San Marino 19/6: Solklar favorit

Axel Sjödin Publicerat: 19 juni 2023

Finland kan se fram emot att inkassera tre poäng då de ställs mot det hårt kämpande San Marino på hemmaplan under måndagen.

Finland - San Marino

New Customers Only. 18+. T&Cs Apply. begambleaware.org

Det blir sällan spännande när San Marino spelar, och det lär det förmodligen inte bli den här gången heller. De har i alla fall lyckats hålla nere siffrorna någorlunda mot det övriga rätt svaga motståndet i gruppen, och nu är det alltså Finlands tur att med all förmodan plocka sina tre gratispoäng.

Finland stod inför en väldigt viktig match senast mot Slovenien som inför omgången ledde gruppen med sex poäng efter två matcher. Danmark är den solklara favoriten, men där bakom känns det väldigt öppet mellan Finland, Slovenien och Kazakstan i kampen om den andra EM-platsen.

Finland lyckades också plocka tre poäng i den viktiga matchen mot Slovenien i fredags, vilket har förbättrat deras chanser avsevärt. De lyckades ta en tidig ledning genom Joel Pohjanpalo redan i den trettonde minuten, och även om det nästan bara var Slovenien som lyckades skapa de vassa chanserna efter det så var det ändå Finland som lyckades utöka i mitten av andra halvlek.

Prestationsmässigt kändes Slovenien faktiskt som det bättre laget, men Finland var mer effektiva när de väl fick chansen och tre poäng är alltid tre poäng.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

San Marino satsar på att hålla nere siffrorna

Den här gången har San Marino åtminstone sluppit någon av Europas största fotbollsnationer och kan kanske klara sig igenom ett kval utan att förlora med sex måls marginal eller mer. Två raka 0-2-förluster i mars mot Nordirland och Slovenien följdes i fredags upp av en 0-3-förlust mot Kazakstan.

Utan några direkta förhoppningar om vinst fortsätter de att kämpa på bra i alla fall och lär hoppas på att det inte rinner iväg uppe i Finland nu på måndag. Finland är knappast någon stark fotbollsnation de heller och att döma av San Marinos tidigare resultat kan vi nog se ett liknande resultat även på måndag.

Vi spelar därmed på San Marino med +4 asian hcp för 1.77 gånger pengarna hos Bet365, vilket ger oss pengarna tillbaka ifall Finland skulle vinna med fyra mål, vinst på spelet ifall det blir under och förlust ifall det blir över.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: San Marino +4 asian hcp
Odds: 1.77
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:00, måndag 19 juni
TV: 
Stream:  viaplay logo