Speltips Frankrike – Bulgarien 8/6: Överkörning

Simon Pålsson Publicerat: 8 juni 2021

Frankrike visade takterna direkt mot Wales senast och väntas köra över Bulgarien också inför EM 2021. Vi rekar med odds den 8 juni 2021.

Frankrike - Bulgarien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är ett par dagar kvar innan det är dags för EM 2021, men alla stora nationer laddar upp för turneringen med att spela träningslandskamper, ofta med andra europeiska lag.

Samma sak gör Frankrike, men favoriterna inför EM 2021 kommer nu att spela mot ett Bulgarien som inte är tänkta att spela i gruppspelet. Eller tänkta och tänkta, man har helt enkelt inte kvalificerat sig till mästerskapet.

För deras del handlar det om att sätta tonen på det nya lagbygget som ska ta sig an VM-kvalet senare ih öst. Där har man öppnat svagt med en poäng på tre matcher och ska VM-drömmen ens leva måste man vinna sina matcher i höst. Men man börjar med att spela borta mot Italien.

Bulgarien har inte sin bästa generation fotbollsspelare och det är uppenbart att det man nu försöker sätta ihop inte ska ha någonting att göra i stora mästerskap. Om vi ska vara helt ärliga.

Med det sagt tror jag att man nu kommer att agera slagpåse för ett franskt landslag som ska sätta formen inför mästerskapet i sommar.

Odds på Frankrike

I mina ögon är Frankrike en av favoriterna inför sommarens EM 2021 och det ska mycket till för att kunna stoppa det franska landslaget.

Faktum är att man nästan är ännu starkare nu än när man vann VM 2018, just eftersom man har fått in det som är världens kanske allra bästa anfallare. Karim Benzema är tillbaka i den franska landslagsdressen.

För hans och lagkamraternas del handlar det nu om att sätta formen så mycket det bara går inför EM och det finns en offensiv som behöver trimmas ännu mer.

Men 3-0 mot Wales bör vara minst lika mycket mot Bulgarien, ett klart sämre motstånd.

Frankrike -2.5 spelas till 2,06 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike -2,5
Odds: 2,06
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:10, tisdag 8 juni 2021
TV:  cmorefotboll logo tvtolv logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: