Speltips Frankrike – Finland 7/9: VM-kval

Simon Pålsson Publicerat: 6 september 2021

Frankrike har press på sig efter debaclet senast, men en vinst mot Finland gör att allting är ordning och reda i VM-kvalet.

Frankrike - Finland

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det väcktes en del oro kring det franska landslagets VM-kval efter poängtappet mot Bosnien senast, men faktum är att man fortfarande har det mesta i egna händer i den här VM-kvalgruppen.

Nio poäng på fem omgångar är inte ett jätteimponerande facit, men kom då ihåg att Finland som har två färre spelade matcher och bara fyra poäng upp till serieledning också ska möta Frankrike här. Med andra ord kan man vinna och lägga finnarna bakom sig med god marginal nu.

Det skulle innebära att Frankrike plötsligt har sju poäng och två matcher ner till Finland, samtidigt som Ukraina också är en bra bit efter. Minst fyra när man nu står på lika många spelade matcher.

Det må vara en speciell situation det här, men Frankrike är i förarsätet och kommer troligen att fortsätta vara så. Men med det sagt måste man ta matchen mot Finland på högsta, största och mest intensiva allvar.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på kvalspelet

Frankrike har under den här samlingen fått vänja sig vid en verklighet utan N’Golo Kanté och det är uppenbart att man blir ett sämre lag när han inte spelar. Tchouameni och Rabiot i all ära, men det är inte spelare som kan kompensera för tappet av Kanté.

Annars ska man ha med sig att Kylian Mbappé inte kan spela nu och han hade som bekant ingen vidare bra match mot Bosnien, där Anel Ahmedhodzic hade stor kontroll på världsstjärnan under matchens samtliga 85 minuter. Innan det att Mbappé gick av. Corentin Tolisso är den sista spelaren från Frankrike som står över nu vad det verkar.

I Finland finns det inga direkta tapp, förutom Rasmus Schüller som har problem med skada i Djurgården och som inte är med i truppen. Det är en spelare som man hade behövt.

Frankrike haltar lite, men kan rädda det hela med en stabil vinst här. Man är också spelbolagens enorma favorit.

Frankrike vinner mot noll spelas till 1.60 gånger insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner och håller nollan
Odds: 1.60
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, tisdag 7 september 2021
TV:  cmorefotboll logo tvtolv logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: