Speltips Frankrike – Grekland 19/6: Säker seger

Axel Sjödin Publicerat: 19 juni 2023

Ett toppmöte väntar i grupp B då Frankrike ställs mot Grekland på fransk mark under måndagen.

Frankrike - Grekland

New Customers Only. 18+. T&Cs Apply. begambleaware.org

Frankrike är tunga favoriter till att vinna gruppen som i övrigt innehåller Grekland, Nederländerna, Irland och Gibraltar, och hittills har de fått en väldigt fin start på kvalspelet. Tre raka segrar, vilket innefattar en 4-0-överkörning av Nederländerna, gör att de står på nio poäng och är i dagsläget i ensam gruppledning.

Det ska nog mycket till för att något lag ska lyckas knipa andraplatsen på bekostnad av Nederländerna, men ifall det är något lag som skulle göra det skulle det i så fall vara Grekland. Grekerna har så smått börjat röra sig åt rätt håll igen under senare år och har fått en bra inledning på kvalspelet med två segrar av två möjliga.

Grekland har emellertid fortfarande inte mött någon av de två gruppfavoriterna, men en bortaseger på Irland har satt dem i en bra position för att försöka utmana. Som vi med smärta minns från VM-kvalet så lyckades Grekland besegra Sverige och tog dessutom poäng borta mot Spanien, så de är inte helt ofarliga på något sätt.

Med det sagt så är Frankrike såklart solklara favoriter nu på måndag, men grekerna lär kämpa med näbbar och klor för att få med sig något från kvalets klart tuffaste match.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frankrike lägger inte in högsta växeln

Efter en väldigt övertygande seger mot Nederländerna i den första omgången har fransmännen gjort vad som krävts av dem därefter. En 1-0-seger mot Irland och en bekväm 3-0-seger mot Gibraltar har räckt för att sätta dem i en väldigt bra position.

Noterbart är att Les Bleus ännu inte har släppt in mål, vilket inte bådar gott för deras grekiska gäster. Som vi var inne på i speltipset för matchen mot Gibraltar så verkar fransmännen i alla fall inte ta ut sig i onödan under kvalspel – såvida det inte är mot toppmotstånd. Hade de lagt manken till hade de såklart kunnat vinna mot Gibraltar med mer än dubbelt så stora siffror.

Efter en lång säsong tror jag inte att de är så motiverade att köra plattan i mattan mot Grekland heller, och vi kan nog få se en insats som liknar den mot Gibraltar. Därför spelar vi på att Frankrike vinner återigen, men att det totalt blir under 3,5 mål. Kombinationen går att hitta för 2.05 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike & under 3,5 mål
Odds: 2.05
Bolag: Betinia
Spelstopp: 20:45, måndag 19 juni
TV: 
Stream:  viaplay logo