Speltips Frankrike – Irland 7/9: Ska städas av

Axel Sjödin Publicerat: 7 september 2023

Frankrike möter Irland i EM-kvalet och är på god väg mot att säkra gruppsegern i ett tidigt skede.

Frankrike - Irland

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Efter fyra spelade matcher så står storfavoriten Frankrike redan på tolv inspelade poäng och har redan hunnit besegra samtliga övriga lag i grupp B. Resten av gruppen får med all förmodan tävla om andraplatsen, men Irland kommer att få tuff konkurrens av Nederländerna och Grekland.

Didier Deschamps har fått anpassa fransmännens trupp efter att flera tongivande spelare avslutade sin landslagskarriär efter det senaste världsmästerskapet. Men med den bredd som Frankrike har så har det hittills inte verkat vara något problem. De inledde väldigt starkt med en 4-0-överkörning av Nederländerna, och har sedan dess städat undan övriga motståndare utan att göra mer än vad som krävts.

Senast Frankrike och Irland möttes så vann fransoserna med 1-0 i Dublin utan att imponera. Det var en rätt händelsefattig match och förmodligen har vi inte särskilt mycket spänning att vänta oss nu på torsdag heller. Frankrike ska ta tre poäng men lär inte vara sugna på att ta ut sig helt och hållet. De kan istället förlita sig på sin hittills fläckfria defensiv som ännu inte har släppt in ett mål.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Irland lär inte göra mycket väsen av sig

Det var inte många som trodde att Irland skulle göra något större avtryck i gruppen, och att döma av öppningen så kommer det bli väldigt tufft för dem att knipa andraplatsen. Förlusten mot Frankrike var högst väntad, men förlusten mot Grekland i matchen därefter var verkligen ett bakslag för deras mästerskapsambitioner.

Irland har ännu inte ställts mot Nederländerna, men kommer att behöva ta alla poäng de kan mot både Frankrike och Nederländerna om de ska ha en chans. Dessutom blir hemmamötet mot Grekland verkligen ett måstemöte.

Irland är generellt sett ett lag som saknar både spets och kvalitet, men den unge Evan Fergusons otroliga säsongsinledning i Brighton har gett många irländare hopp om en ny stjärna i landslaget. Han har dock bara spelat tre matcher för det irländska landslaget – spelar han en fjärde är han låst till det irländska landslaget. Hans raketkarriär i 18 års ålder har dock gjort att England har försökt rycka i honom på grund av hans engelska mor, och att han uppges vara skadad inför det här landslagsuppehållet lär oroa många på Irland.

Frankrike besitter hursomhelst mycket mer kvalitet oavsett, men jag tror inte på någon målfest direkt. Fransmännen lär göra vad som krävs, precis som tidigare, och därmed tycker jag att ett spel på den raka ettan kombinerat med under 3,5 mål ser bra ut för 1.90 hos Betinia. För den vågade kan man kombinera med under 2,5 istället för att höja oddsen.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike & under 3,5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Betinia
Spelstopp: 20:45, torsdag 7 september
TV: 
Stream:  viaplay logo