Speltips Grekland – Kosovo 14/11: Avslagen match

Axel Sjödin Publicerat: 14 november 2021

Efter att de numera är helt säkert borträknade från VM så tar Grekland emot Kosovo på söndagskvällen.

Grekland - Kosovo

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det kan kanske bli en liten klen tröst för grekerna genom att komma tillbaka till vinnarspåret mot Kosovo på söndagskvällen. Hoppet om VM var trots allt seglivat och Grekland som har stått för ett litet ryck under hösten har trots allt ändå haft lite hopp om andraplatsen fram till nu i torsdags.

De behövde vinna mot antingen Sverige eller Spanien i någon av de två senaste matcherna, men föll tillslut i båda och deras VM-drömmer med dem. Vem som blir gruppetta och grupptvåa kommer alltså att avgöras i den efterlängtade gruppfinalen mellan Spanien och Sverige som spelas samtidigt, men Grekland kan trots allt ändå klappa sig själv lite på axeln då de spelmässigt ändå gjort en del framsteg under kvalprocessen i en annars tuff grupp.

Med krysset borta mot Spanien och vinsten hemma mot Sverige så har de i alla fall något att ta med sig när de följer VM hemifrån TV-soffan nästa år.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget av lagen lär gå särskilt hårt

Kosovo har i sin tur tre raka förluster i bagaget nu och ligger sist i gruppen med sina fyra poäng. Deras senaste poäng kom faktiskt i motsvarande möte i Kosovo där de lyckades kryssa mot grekerna i en 1-1-match under tidig september.

Frågan är om de kan återupprepa det även på grekisk mark nu när matchen har en lite mer vänskaplig karaktär då det inte är mer än ära som står på spel för de båda lagen.

Grekland lär nog fortsätta att köra på sin 5-4-1-uppställning vilket har ställt till det för båda Sverige och Spanien och är svår att få hål på, men Kosovo lär nog vara rätt nöjda med en tillknäppt match de också.

Det är alltså ingen sprakande fotboll som förväntas på söndagskvällen från dessa båda lag och ett förhållandevis säkert spel borde ändå vara att knappa in underspelet här för 1.66 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.66
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: