Speltips inför Armenien – Italien 5/9: Klar favorit i kvalet

Simon Pålsson Publicerat: 4 september 2019

Det blir ett målspel inför torsdagens möte mellan Armenien och Italien i en väldigt intressant grupp i EM-kvalet den 5 september 2019.

Annons:

Nu är det landslagsuppehåll och även fall de allra flesta känner att det är inte ovälkommet avbrott i den europeiska klubblagsvardagen är det också ett intressant sätt att sätta sprätt på sina insatser på andra marknader. Här finns det ofta spelvärde att hämta då det är svårare att läsa precis vad man kan vänta sig av landslagen.

Här känns det som att Italien är laget som kopplat greppet om gruppsegern efter fyra raka vinster, varav en borta mot Grekland och en viktig uddamålsvinst, 2-1, hemma mot Bosnien. Det gör att italienarna redan nu har skaffat sig ett stort övertag i gruppen. Det kan bli guld värt.

Armenien då? Jo, laget föll mot såväl Finland (hemma!) och Bosnien (borta) vilket var en missräkning, men efter två vinster mot Liechtenstein och nu senast borta mot Grekland ser det lite mer lovande ut. Här behöver laget förmodligen ta poäng för att ge sig själva chansen inför resten av kvalet. Vi tror att man tänker ge det en ärlig chans.

Underskatta inte Armenien

Det kan vara viktigt att ha med sig det faktum att Italien traditionellt är ett oerhört starkt lag i EM-kvalsammanhang och att man verkligen är bra på att göra jobbet. 11 vinster på de 13 senaste matcher i EM och EM-kval säger en hel del om hur starka man är mot europeiskt motstånd.

Nu har man dessutom en stark trend det här kvalet med fyra raka vinster och minst två gjorda mål i varje match hittills. Med en målskillnad på +12 och redan full pott känns det nästan som att Italien säkrat en plats i EM 2020.

Med det sagt har Armenien kunnat streta emot bra mot Italien tidigare. 2-2 i mötet 2013 var en bra fjäder i hatten. Nu har det i för sig gått sex år, ska sägas.

Därför tror vi att armenierna kan ställa till det lite här ändå.

Båda lagen göra mål spelas till 2,40 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:   Bethard
Spelstopp:  18:00, torsdag 5/9
TV:  Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.