Speltips inför Belgien – Ryssland 21/3: Tungt möte direkt

Simon Pålsson Publicerat: 21 mars 2019

Belgien tar sig an Ryssland i torsdagens mest intressanta möte i EM-kvalet. Det öppnar för ett speltips den 21 mars.

Annons:

EM-kvalet är äntligen här och även fall ett landslagsuppehåll inte alltid är det som kittlar allra mest känns det bra med riktiga tävlingsmatcher igen. UEFA Nations League må ha varit lite av en succé i förhållande till förväntningar och hur det har sett ut med träningslandskamper tidigare, men det är EM-kvalet som är det riktigt kittlande fenomenet att syssla med.

Det är nu det smäller på allvar, men för svensk del väntar vi ända till lördagens möte med Rumänien hemma på Friends Arena innan det drar igång. Ett par av grupperna i Europa smyger igång sitt kval redan på torsdagskvällen.

Ett möte som definitivt blir allt annat än smygande är matchen på belgisk mark mellan Belgien och Ryssland. Det här är två lag som tros göra upp om segern i sin grupp varpå den här matchen kan bli definierande för hela kvalet. Båda lagen tillhörde turneringens positiva utropstecken i sommarens världsmästerskap.

Ett målspel hämtas

Belgien har den på pappret något mer färgstarka truppen och har egentligen starka lagdelar såväl offensivt som defensivt. Nu var det ett par månader sedan de senast spelade en landskamp och möjligen gör det att laget inte är lika sammansvetsat som tidigare.

Men efter sommaren VM-succé gäller det nu att ta nästa steg där EM-avancemang såklart är en grundbult. Rimligen bör målet vara att vinna gruppen för att inte riskera att snubbla. Det vore en flopp utan dess like.

Ryssland ska också ha som målsättning att nå EM 2020 och det utökade kvalformatet öppnar chansen för ryssarna att ta sig till Europamästerskapet utan att nödvändigtvis vinna gruppen. För det kan bli tufft. Å andra sidan finns det en spännande generation ryska spelare som vi tror går stenhårt för att få med sig ett fint resultat direkt i EM-kvalpremiären borta mot Belgien.

Det luktar offensiv inställning här.

Över 2,5 mål spelas till 1,65 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:   20:45, torsdag 21/3
TV:   cmorefotboll logo  tvtolv logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.