Speltips inför Brasilien – Argentina 3/7: Ställ klockan!

Spelbloggare Publicerat: 1 juli 2019

Copa America-semifinalen hemmanationen Brasilien och Argentina emellan väntas bli en skållhet 90-minutershistoria. Ta del av vårt speltips, ställ klockan och knappa på TV:n!

Annons:

02:30, natten mot onsdagen. Det här är tveklöst en match värd att stanna upp för, alternativt ställa klockan. Ni ser den dessutom via svensk TV, på TV10 eller via streamingtjänsten Viaplay.

Det var med nöd och näppe som Brasilien fixade den här semifinalplatsen i Copa America, som alltså spelas på hemmamark. Faktum är att det till och med krävdes straffsparkar för att skilja dem åt, det efter 120 minuters målfri fotboll tillika ineffektiv anfallsfotboll. Varit upp och ner för brassarna.

Matchen var det facto deras andra målfria i turneringen och den första kom mot Venezuela – ett annat motstånd man normalt ska städa undan utan bekymmer. Utöver det har Bolivia krossats med 3-0 och Peru med 5-0. Två utsökta insatser, två klart sämre sådana.

För Leo Messi och hans Argentina öppnades Copa America med problem; en 0-2-förlust mot Colombia innan 1-1-krysset mot Paraguay. Tack vare en 2-0-vinst över Qatar i den avslutande gruppspelsmatchen blev det ändå slutspelsfotboll och väl där, i kvartsfinalen, skickades Venezuela ut med siffrorna 2-0.

Minst fyra bortahörnor

Det är inte bara två stora pjäser i Sydamerika, utan även på fotbollens världsscen. Toppkvalitet mer eller mindre på varenda position. Det här blir tveklöst en underhållande historia, tro inte annat.

Som värdnation för årets Copa America har Brasilien värderats som favoriter till att vinna hela kalaset och ska förstås räknas som dito i den här semifinalen specifikt.

Brasiliens kvartsfinal var inte mycket att hurra över och den offensiva ineffektiviteten har varit ett bekymmer i två av fyra matcher; 0-0 mot såväl Paraguay som Venezuela. Vissa orosmoln, nu när nivån höjs så avsevärt.

Dessutom saknar brassarna Richarlison samt har Fernandinho osäker inför matchen. Påverkar i viss mån. Glöm heller inte bort att Neymar saknas i turneringen.

Argentina har knappast blomstrat marknaden under Copa America, men nu åtminstone vunnit två matcher efter varandra – över Qatar och Venezuela, båda med 2-0. Spelarmaterialet är av världsklass och särskilt sticker Leo Messi ut.

Skrällspelen kan fortfarande innehålla visst värde, men hörnmarknaden intresserar oss mer. Argentina kommer komma till chanser samt offensiva situationer denna afton, annat vore förvånande, även om Brasilien ännu inte släppt in ett enda mål på de fyra spelade matcherna.

Spelet? Argentina över 3,5 hörnor spelas till 1,80x hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Argentina över 3,5 hörnor
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 02:30, onsdag 3/7
TV:  tvtio logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.