Speltips inför Brasilien – Paraguay 28/6: Blytung hemmafavorit

Spelbloggare Publicerat: 26 juni 2019

Värdnationen Brasilien hoppas göra processen kort mot Paraguay i Copa America-kvartsfinalen dem emellan under natten mot fredagen, svensk tid – och det borde de ha alla chanser till att lyckas med.

Annons:

Copa America är framme i dess utslagsfas, kvartsfinalerna, och för hemmanationen Brasilien vore allt annat än en guldmedalj vara ett fiasko. Första hindret att passera är ett anonymt Paraguay, som via stort flyt lyckats komma hit…

Faktum är att Paraguay lyckats med detta trots att inte en enda av de tre gruppspelsmatcherna vanns. Lika mot Qatar, ett skrällkryss mot Argentina och en uddamålsförlust mot Colombia är facit. Framförallt mot de två senare nämnda har de ändå visat upp karaktär.

Men nu är det väl slut på det roliga, eller? Brasilien, inför hemmapubliken, är storfavoriter i hela turneringen och det fastän Neymar tvingades lämna sent återbud på grund av skada. I hans frånvaro har flera andra spelare verkligen tagit ansvar, visat framfötterna och steppat upp.

Förvisso var gruppspelsmatchen mot Venezuela lite av ett bottennapp, 0-0, men i övrigt har leveransen varit total – en 3-0-kross av Bolivia och en 5-0-dito av Peru. Betongdefensiv kombinerat med stora frejdighet framåt i banan har bäddat för succén.

Här tar det stopp

Hatten av för Paraguay och deras insatser mot Argentina och Colombia; att de på dessa knipit en pinne och hållit ihop det väl. Vad som emellertid ska anmärkas är att de ställdes mot ett starkt reservbetonat Colombia, i och med att de redan stod som slutspelsklara.

Då är det förstås en helt annan sak att ställas mot ett oerhört stjärnspäckat Brasilien i en utslagsmatch och deras aktier är att betrakta som rejält svaga. En närmast omöjlig uppgift, som vi bedömer det.

En plattmatch – annat kan oavgjort mot Venezuela inte betraktas som – men där chanserna ändå skapades på löpande band. Utöver den har hutlös effektivitet visats prov på. Mycket talar för att även det här blir en ”walk in the park”.

Oddsen som presenteras på förbundskapten Tite och hans mannar må inte se jättesexiga ut vid första anblick, men de är otvivelaktigt synbara.

Brasilien -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tvåmålsvinst – tas till strax under dubbla insatsen. Risk för oddsdropp?

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Brasilien -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 02:30, fredag 28/6
TV:  tvtio logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.