Speltips inför Cypern – Belgien 24/3: Rutinmässig vinst

Simon Pålsson Publicerat: 23 mars 2019

Det speltips som dukas upp inför söndagens EM-kval mellan Cypern och Belgien bottnar i tron på en lite mer avslagen match. Häng med den 24 mars.

Annons:

EM-kvalet är igång och det betyder att landslagsuppehållen som annars kan vara rätt sömniga faktiskt är direkt roliga att följa. Med många högintressanta matcher varje dag finns det någonting att följa om kvällarna under det veckolånga uppehåll som ligorna runt om i Europa tar.

En av grupperna i kvalet består av Belgien och Cypern, med bland annat San Marino och Ryssland som övriga lag i gruppen. Det här är en relativt svår grupp men Belgien ska städa hem det här utan större ansträngning. Någonting annat vore ett misslyckande med tanke på hur starka belgarna såg ut i sommarens världsmästerskap.

Märk väl att det här EM-kvalet också började på bästa sätt med en 3-1-vinst hemma mot största rivalen Ryssland på hemmaplan för ett par dagar sedan. Den är skön att kunna luta sig mot nu.

Cypern har på senare år avancerat på rankingen och är ett lag med mer slagkraft i dag än för ett par år sedan. Det går inte att blunda för. Om inte annat visar 5-0-vinsten mot San Marino senast verkligen det.

Kortspel i fokus

Det säger sig själv att det är enorm skillnad i spets i dessa båda lags spelartrupper och den här landslagssamlingen är på intet sätt ett undantag. Det finns både en annan spets och en väldigt mycket bättre bredd hos det belgiska landslaget.

Med det sagt ser det ut som att ett par nyckelspelare kan komma att missa just den här matchen. Thomas Meunier, Vincent Kompany, Kevin de Bruyne, Ale Witsel och Romelu Lukaku kommer inte att starta mötet med Cypern. Det är visserlige en match som belgarna ska vinnaändå, men att sakna 4-5 startspelare är sällan positivt.

Cypern stod för en fin insats senast och stärkt av det tror vi på en fin insats här. Däremot förväntar vi oss inget riktigt fysiskt hemmalag då det inte direkt är deras sätt att spela sina matcher.

Under 4,5 gula kort i matchen spelas till 1,65 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 4,5 gula kort
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, söndag 24/3
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.