Speltips inför Haiti – Mexiko 3/7: Semifinal till nattmacka

Spelbloggare Publicerat: 1 juli 2019

Gold Cups stora utropstecken, Haiti, har nått ända till semifinalen och ställs väl här mot Mexiko. Kan de skrälla på nytt eller är får resan ett abrupt slut nu?

Annons:

Fyra nationer återstår i Gold Cup: förutom Haiti och Mexiko, även Jamaica och USA. Finalisterna ska koras och först ut är denna fajt, med avspark 04:00 under natten mot onsdagen, svensk tid. Ni ser den bäst på Sportkanalen eller C More Play.

För Haiti, en ytterst liten fotbollsnation, är det bara att höja på hatten för vad de förmått att leverera under turneringen. Gruppspelets matcher mot Bermuda, Nicaragua samt Costa Rica – en av värdnationerna – vanns allihopa och från kvartsfinalen skickades Kanada ut efter att 0-2 vänts till 3-2 under loppet av 25 minuter i den andra halvleken.

Mexiko är den stora favoriten till att vinna årets Gold Cup, följda av en av värdnationerna, USA. Resterande nationer, Jamaica samt Haiti, står i 15,0 respektive 23,0 för att vinna hela kalaset. Skulle krävas storskrällar, med andra ord.

Gruppspelet var en ”walk in the park” för Mexiko, som krossades Kuba med de förnedrande siffrorna 7-0 och utöver det städade av Kanada samt Martinique. Desto mer nervkittlande blev det i kvartsfinalen där Costa Rica stod för motståndet – 1-1 blev resultatet efter såväl 90 som 120 minuters fotboll och det krävdes till slut straffsparkar för att skilja dem åt.

”Slut på det roliga, Haiti”

Nu har Haiti förvisso skrällt och vunnit över Costa Rica under turneringen, men de senare nämnda ska normalt värderas som det betydligt vassare laget – och för Mexiko ser det här alltså, på pappret, ut som en enklare uppgift än föregående.

Men det är klart att Mexiko måste hålla kylan liksom fokus, så lyckosamma som Haiti varit. När de nu vankas semifinal väntar vi oss att de tar nästa kliv. Klasskillnaden är dessutom, spelare för spelare, så betydande att annat än mexikansk vinst vore rentav chockerande.

Så, nu är det slut på det roliga, Haiti…

Hos Bethard får vi 2,01x för att Mexiko ska vinna matchen med minst två baljors marginal. Det tas med glädje.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Mexiko -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 04:00, onsdag 3/7
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.