Speltips inför Holland – England 6/6: Finalist nummer två ska koras

Spelbloggare Publicerat: 6 juni 2019

Finalist nummer två ska koras i UEFA Nations League och det står mellan Holland samt England, som drabbar samman i norra Portugal, staden Guimaraes. Var med på noterna när titeljakten intensifieras – här tas vårt speltips inför semifinalen del av.

Annons:

UEFA Nations League. Den första upplagan har faktiskt varit uppfriskande. De iskalla träningsmatcherna, som annars varit svåra att få fart i, är ersatta med tävlingsfotboll och det har bjudits på underhållning vid upprepande tillfällen. Blir lite större allvar. Lite mer i potten.

Här är vi framme vid den andra semifinalen i turneringen och segraren i Guimaraes får göra upp med Portugal eller Schweiz i den stora finalmatchen. Observera att speltipset var skrivet och publicerat före den var spelad.

Men hur stor vikt ska läggas vid prestationerna i Nations League, då? För Holland har turneringen kommit som en räddare i nöden efter att ha misslyckats kvalificera sig för två stora mästerskap efter varandra; vaknat till liv och kom etta i gruppspelet när världspjäserna Frankrike samt Tyskland stod för konkurrensen.

Generationen som kommer fram nu i Holland är mycket spännande och det inte minst sedan den succé Ajax stod för i årets Champions League. Matthijs de Ligt, 19 år och redan kapten i klubben, kan bli någonting alldeles extra. Nya, unga Holland blir att se upp med nu såväl som framöver.

England är alltid en central punkt på fotbollsvärldskartan, men har sällan levererat i de stora sammanhangen. Därför var fjärdeplatsen i förra årets världsmästerskap en rejäl framgång för landet. Vidare i Nations League kom de etta i gruppspelet, trots benhård konkurrens av Spanien samt Kroatien, och de två inledande EM-kvalmatcherna har vunnits – 5-0 över Tjeckien och 5-1 över Montenegro.

Formstarkt mot formstarkt

Formstarkt möter formstarkt. Två fotbollsjättar som det blåser medvind för, som har skördat starka resultat och vars sukta efter en stor titel är betydande. Nu är de en av fyra som slåss för att bli historiska genom att vinna debutupplagan av Nations League.

Och här kan det smälla! Tro inte annat. Som upplagt för en fotbollsfest, för mål och underhållning.

Länderna är båda oerhört formstarka och vill spela en framåtlutad samt optimistisk anfallsfotboll. England har fått det att lossna rejält, tio mål på två EM-kvalmatcher, och Nations League-matcherna har även de varit underhållande historier; tre av fyra över 2,5 mål samt med mål åt båda håll.

Det nya Holland är ett kaxigt fotbollslag; ett som vill spela fotboll och inte räds för att kliva på framåt. Det har också avspeglat inte minst matcherna mot lite bättre motstånd, som ofta blivit öppna tillställningar fyllda av mål. Den knappa och snöpliga 2-3-förlusten senast i kvalmötet mot Tyskland var ett praktexempel på det.

Här blir det att åka av! Att båda lagen gör mål spelas till 1,80 gånger degen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – få 1 000 kr välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, torsdag 6/6
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.