Speltips inför Island – Belgien 11/9: Ytterligare ett Hamrén-fiasko…

Spelbloggare Publicerat: 11 september 2018

Erik Hamrén fick en mardrömsstart som förbundskapten för Island och när de tar emot världspjäsen Belgien i Reykjavik talar försvinnande lite för att de skulle kunna hålla försvarsmuren intakt.

Annons:

De förnedrande tennissiffrorna 0-6 i baken. Ett historiskt uselt resultat. Erik Hamrén, svensk förbundskapten under perioden 2009-16, fick en fruktansvärd start i Island. Nu kan det väl bara bli bättre, eller?

– Först och främst vill jag be om ursäkt till hela Island. Det var ett pinsamt resultat, sa svensken till C More efter slutsignalen.

Redan nu har det höjts frågetecken huruvida Hamrén är rätt man på rätt plats. Under de senaste åren vann han ju knappast någon direkt status i det svenska landslaget – och han är inte heller känd för att förespråka en ens liknande spelfilosofi med den som fört dem till sådana framgångar.

Belgien blev bronsmedaljörer i sommarens VM – ett mästerskap som siktet var på att kamma hem hela kalaset – och är fyllt av världsspelare, om än där flera börjar bli till åren. UEFA Nations League och kommande EM kan bli deras sista chans att plocka hem någonting stort inom överkomlig framtid.

Det här blir Belgiens premiärmatch i Nations League och är väl där storfavoriter. De kommer från en 4-0-kross av Skottland, dessutom på bortaplan, i en vänskapsmatch förra veckan. Formen toppad?

Ytterligare en käftsmäll för Island

Island har vunnit hela fotbolls-Europas hjärtan de senaste åren, men är det här slutet på en era? Undertecknad har inte direkt stora förväntningar på Erik Hamrén, ser förvärvet av honom som helt fel väg att gå och hans stora debut lovar inte mycket inför framtiden.

Som nämnt: Island var helt ute och snurrade i premiären. 0-6 i baken! Mot Schweiz! Hur ska man då klara av att stå upp emot ett så stjärnspäckat Belgien?

Gästerna visade att formen var intakt från sommarens VM när de krossade Skottland senast. Precis de beskeden som behövdes och kan föra dem vidare framåt.

Det är klasskillnad och med känslan att Island hamnat helt fel blir det att ta den andra sidan, för favoriten. Oddsen är rätt nedtryckta, men fortfarande med värde i dem. Proppen ur – på nytt? Ja!

Spelet blir kort och enkelt Belgien -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två strutar – till 1,95 x insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Belgien -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, tisdag 11/9
TV:  tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.