Speltips inför Jamaica – USA 4/7: Försvarsspel som övertygar

Martin Efvergren Publicerat: 3 juli 2019

Jamaica och USA gör upp om en finalplats i Gold Cup och hemmanationen USA får anses vara klara favoriter. USA har inte släppt in något mål i hela turneringen och mycket talar för att den sviten håller sig intakt.

Annons:

Gregg Berhalters USA har nått den här semifinalen via fem raka segrar och noll insläppta mål. Man inledde turneringen med två målkalas mot Guyana (4-0) och Trinidad & Tobago (6-0).

Därefter har man stött på tuffare motstånd då man besegrat Panama med 1-0 och senast Curacao, i en spelmässigt jämn kvartsfinal som också den vanns med 1-0.

Nu väntar så ett Jamaica som spelat idel jämna matcher genom hela turneringen. I premiären besegrade man Honduras med 3-2 och därefter kryssade man mot både El Salvador (0-0) och Curacao (1-1).

Det räckte till en kvartsfinal där man ställdes mot Panama där man, trots ett spelmässigt övertag från motståndarna, kunde vinna med 1-0 efter ett avgörande av inhopparen Darren Mattocks med kvarten kvar att spela.

Berhalters försvarsorganisation övertygar

Det har blivit under 2,5 mål i Jamaicas tre senaste matcher och USA har ”bara” vunnit med 1-0 i sina två senaste matcher och mycket talar för att det här också kan bli en målsnål historia.

USA är dock, med rätta, klara favoriter. De har det bättre laget på pappret och deras försvarsspel har sett väldigt solitt ut.

I en träningsmatch, i början av juni, inför turneringen möttes lagen – då vann Jamaica med 1-0. Men det ska sägas att USA inte spelade med det bättre lag som man nu kommer formera.

Jamaicas offensiva spel har inte imponerat i de senaste matcherna där man i tre senaste endast gjort två mål.

Hemmanationen USA har alltså inte släppt in ett enda mål på hela turneringen och mycket talar för att den sviten kommer att hålla sig intakt även efter det här mötet.

Därför blir spelet att USA kommer att vinna utan att släppa in mål till 2.15 gånger insatsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: USA vinner & håller nollan
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 03:00, torsdag 4/7
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.