Speltips inför Marocko – Benin 5/7: Trippla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 1 juli 2019

Planen är mer än trippla insatsen inför åttondelsfinalen mellan Marocko och Benin, där de förstnämnda får axla ett stort favoritskap – och det är ett skrällbetonat speltips som levereras.

Annons:

16 nationer. Åtta matcher. Åttondelsfinaler i Afrikanska mästerskapen. Först ut av alla är Marocko och Benin, med avsparkstid 16:00 under fredagskvällen, och matchen visas på Sportkanalen samt C More Play.

Stabiliteten har utmärkt Marocko under sommarens mästerskap och de tre gruppspelsmatcherna – mot Namibia, Elfenbenskusten samt Sydafrika – har alla vunnits med ett mål mot noll. Precis som siffrorna understryker; inte direkt sprudlande, men likväl solitt. Övertygande försvarsspel.

På tre matcher, varav två av dessa mot stornationer som Ghana och Kamerun, den sista mot Guinea-Bissau, har Benin faktiskt inte förlorat en enda match – kryssat alla tre. Det räckte också till slutspelet och med hänsyn till vad som levererats, inte ska de väl räknas bort här och nu? Given är emellertid underdogpositionen, förstås.

Premiärmatchen slutade 2-2 mot Ghana – efter nästan en hel halvlek med en man mer på planen – och det var en match som utvecklades helt annorlunda än de senare, vilka slutade mållösa. Receptet för att lyckas ska mest sannolikt vara att sätta försvarsspelet mot Marocko, som i deras tur sett oerhört solida ut bakåt i banan.

Bra betalt målspel

Tre hållna nollor för Marocko. Två 0-0-matcher för Benin. Det osar kanske inte fest och målpartaj om denna åttondelsfinal, för att uttrycka det milt.

Men visst har det hela överdrivits av oddssättarna? Åtminstone av Bwins.

Benin kommer förstås få det svårt att skapa målchanser mot ett försvarsstarkt och rentav bättre Marocko, men helt oävna ska de inte vara. Se exempelvis på matchen mot Ghana, där det blev två mål framåt. De har visats kunna hålla det tätt mot, på pappret, bättre motstånd.

Ett mål kan enkelt öppna upp det här. Att Marocko får in minst en balja är högst sannolikt och även Benin borde ha hyfsade chanser.

Till 3,10 gånger pengarna köper vi att det ska målas åt båda håll. Betfair Sportbook är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 3,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 18:00, fredag 5/7
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.
´