Speltips inför Mexiko – Costa Rica 30/6: Målgaranti

Martin Efvergren Publicerat: 29 juni 2019

Mexiko är klara favoriter då man ställs mot Costa Rica i kvartsfinalen av Gold Cup. Framförallt har man öst in mål och mycket talar för att även det här mötet kommer bli målrikt.

Annons:

Argentinaren Gerardo Martino tog över förbundskaptensposten i Mexiko vid årsskiftet och har sedan dess vunnit samtliga sju matcher.

I gruppspelet av den här turneringen vann man, med andra ord, alla sina tre matcher mot Kuba, Kanada och Martinique.

Martinos facit imponerar onekligen och framförallt är det offensiven som ser väldigt vass ut. I premiären besegrade man Kuba med 7-0 och därefter vann man med 3-1 mot Kanada samt 3-2 mot Martinique.

Costa Rica slutade tvåa i sin grupp efter att ha förlorat med 2-1 mot Haiti i den sista gruppspelsmatchen.

Inför det mötet stod man dock redan på sex poäng efter att ha besegrat Nicaragua med 4-0 i premiären följt av seger mot Bermuda med 2-1.

Över 3,5 mål totalt i Mexikos sju senaste

Mexiko är klara favoriter i det här mötet. Deras resultatrad på sju raka segrar, där man inför den här turneringen har besegrat, bland andra, Chile Ecuador och Paraguay, imponerar verkligen.

Inte minst det faktum man, på dessa sju matcher i år, totalt har producerat 26 mål är svårt att inte skrämmas av utifrån ett costaricanskt perspektiv.

Samtidigt finns det förstås också svagheter i detta Mexiko och Costa Rica har även de sina kvaliteter.

Bortsett från premiären mot Kuba har Mexiko släppt in mål i samtliga dessa sju matcher. Och i Costa Rica finns spelare som Celso Borges och Joel Campbell med mycket erfarenhet från högsta nivå.

Spelvärdet finner vi hursomhelst i ett överspel. Det blev över 2,5 mål i Costa Ricas tre gruppspelsmatcher och det har blivit över 3,5 mål(!) i Mexikos sju senaste matcher.

Därför blir spelet att det kommer göras över 2,5 mål totalt i den här matchen till hela 2,00 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 03:30, söndag 30/6
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.