Speltips inför Moldavien – Frankrike 22/3: Solklar vinst

Simon Pålsson Publicerat: 21 mars 2019

Frankrike kommer som regerande världsmästare in i EM-kvalet inför 2020. I premiären den 22 mars väntar Moldavien på bortaplan.

Annons:

Det är dags för det regerande världsmästarlaget Frankrike att kliva in i nästa kvalspel och denna gång är det en plats i sommarens Europamästerskap (2020) som ligger i potten. Kvalspelet är utformat som så att det gäller att vinna eller komma tvåa i sin kvalgrupp för att vara säker på en plats.

Frankrike har hamnat i en relativt svår grupp och behöver handskas med svårmanövrerade lag som Island och Turkiet redan i kvalspelet. Det är nationer som mycket väl kan sägas hör hemma i ett Europamästerskap. Som världsmästare är all press på fransoserna men det gäller att inte snubbla i onödan i den här typen av matcher.

Ni minns väl senast Frankrike spelade kvalspel? Då var det Sverige som var utmanarna i gruppen och den gången gick det vägen, men med liten marginal. Detta efter en klantig insats på bortaplan mot Sverige då Ola Toivonen kunde skjuta in matchens enda mål från mittplan efter ett misstag av målvakten Hugo Lloris.

Därför tror vi att Frankrike gärna gör processen kort den här gången. Pang, boom, tre poäng. Svårare än så ska det inte vara borta mot Moldavien.

En klar dominans direkt

Moldavien har en spelartrupp och en startelva som vi i ärlighetens namn inte har den allra bästa kollen på. Det krävs bara en enkel scanning för att inse att det här laget kommer få det så svårt mot Frankrike och att det här egentligen är gästernas match att styra, dominera och vinna. Det måste vara målet.

Den franska truppen som kommer med till Moldavien är dessutom oerhört stark och här har det inte snålats på anfallskraften direkt. Av allt att döma kommer Kylian Mbappé och Antoine Greizmann båda att starta matchen. Visst, Anthony Martial är inte i speldugligt skick, men ytteranfallaren har ändå inte varit aktuell för en startelva i det franska landslaget på vädligt lång tid. Eller någonsin. Eller vad ska vi säga? Nog om det. Han är inte med i alla fall. Det är å andra sidan ingenting som påverkar slagkraften nämnvärt i fel riktning.

I övrigt har Frankrike bästa möjliga lag och vi räknar iskallt med att de försöker döda matchen tidigt här.

Frankrike -1 asian handicap (första halvlek) spelas till 1,84 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frankrike -1 asian handicap (första halvlek)
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, fredag 22/3
TV:    spoartkanalen logo  [cmorelive5]
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.