Speltips inför Montenegro – Rumänien 20/11: Val av sida

Spelbloggare Publicerat: 20 november 2018

Formstarka Rumänien ska ses med en mycket bra chans när de ställs mot Montenegro i UEFA Nations League – och en vinst skulle till och med, om än med visst flyt, innebära att de tar klivet upp i B-divisionen.

Annons:

Grupp C/4 har varit en av de mest nervkittlande i hela Nations League och ända in i det sista kan mycket hända.

Ett järngrepp om förstaplatsen, som leder uppåt i divisionssystemet, har dock Serbien och de skulle vid händelse av en vinst över jumbon Litauen säkra den – oavsett utfall i den här matchen, vilka spelas parallellt med varandra.

I första hand handlar denna match om huruvida det blir en andra- eller tredjeplats. Den första av dessa innehas på förhand av Rumänien och ett byte blir det enbart på tal om om Montenegro skulle vinna – och det ska de, av oddssättarna att döma, ha hyfsade chanser till.

I praktiken presenteras Rumänien som inte mer än knappa favoriter – nästan helt femtio-femtio: 2,90-3,05-2,75 som bäst.

Nio raka utan förlust

Förra veckan föll Montenegro med 1-2 borta mot Serbien och Rumänien krossade i deras tur Litauen med 3-0. Såklart olika typer av matcher, med vitt skilda svårighetsgrader – men det visar fortfarande på tydliga tendenser hos respektive part.

Gästande Rumänien är i mycket stark form, är förlustfria i hela Nations League liksom i nio raka matcher allt som allt. Då har de spelat matcher mot bland andra Serbien, Sverige och Chile. Försvarsspelet är solitt och en tydligt röd tråd har funnits. Väloljat kollektiv.

Montenegro är vi inte lika förtjusta i eller imponerade av. Ser stora brister i deras spelartrupp och här saknar de dessutom två av deras främsta försvarsgeneraler i Zarko Tomasevic samt Stefan Savic. Tunt bakåt och det kan säkerligen utnyttjas av Serbien.

Summa summarum – klar fördel, Rumänien…

De spelas med försäkringen att få insatsen tillbaka om det skulle sluta oavgjort till 1,85 gånger pengarna.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Rumänien vinner, draw no bet
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, tisdag 20/11
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.