Speltips inför Österrike – Nordirland 12/10: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 11 oktober 2018

Det finns ingen anledning att krångla till det inför fredagens möte mellan Österrike och Nordirland i UEFA Nations League. Här har vi en klar favorit.

Annons:

UEFA Nations League fortsätter på fredagen och här är ett möte som sticker ut lite extra det mellan Österrike och Nordirland. Det här känns nämligen som en match med en väldigt tydlig favorit som verkligen borde leva upp till förväntningarna.

För den svenska fotbollspubliken är det österrikiska landslaget välkända just nu, inte minst efter att laget enkelt slog Sverige i en träningslandskamp under förra landslagssamlingen. Då blev det smärtsamt uppenbart att Österrike kändes hetare än Sverige med David Alaba som någon slags personifierar av klasskillnaden mellan lagen.

Österike förlorade sin första match i UEFA Nations League borta mot Bosnien och behöver därmed studsa tillbaka direkt. Uddamålsförlusten på bortaplan är egentligen ingen fara såvida laget vinner resten av matcherna, men ett poängtapp här vore förödande. Bosnien står nämligen på sex inspelade poäng efter två raka vinster, där den ena segern kom mot Nordirland.

Österrike vinner enkelt

Österrike kommer med i stort sett bästa startelva till den här matchen. Det finns i alla fall inga avbräck att rapportera om, varpå det lag som sätts på banan är det som vanligtvis brukar spela för Österrike. En klar fördel.

Värre är det egentligen för Nordirland, som tappat ett par spelare inför den här matchen och därmed behöver stuva om i startelvan. Niall McGinn, Jamie Ward och Kyle Lafferty är spelarna som i skrivande stund ser ut att missa matchen. Jobbigt på en relativt tunn nordirländsk trupp.

I vår värld är det klasskillnad mellan de här båda lagen och speciellt på hemmaplan ska Österrike vinna bekvämt. Det vore direkt förvånande annars.

Österrike -1 (asian handicap) spelas till 1,95 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Österrike -1 (asian handicap)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  20:45, fredag 12/10
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.