Speltips inför Portugal – Holland 9/6: Hörnspel i Nations League-finalen

Spelbloggare Publicerat: 5 juni 2019

Den historiska, första vinnaren av UEFA Nations League ska koras på Estádio Do Dragão i Porto. Blir det Portugal eller Holland som får fira hem titeln? Spelbloggare levererar matchens bästa speltips, tillsammans med oddsen samt startelvorna presenterade.

Annons:

UEFA Nations League har varit en succé, en tävlingsersättare av träningsmatcherna. Ett utmärkt sätt att öka hajpen mellan de stora mästerskapen.

Nu ska vi alltså få en vinnare korad och det är de europeiska mästarna från 2016, Portugal, som på hemmaplan ställs mot ett pånyttfött Holland; ett yngre, fräschare och bättre presterande sådant.

Cristiano Ronaldo hade show mot i förra veckans semifinalmöte mot Schweiz. Han stod för alla tre målen i 3-1-vinsten, varav de två senare av målen kom i de två avslutande minuterna av ordinarie speltid. Superb insats av superstjärnan; alltid bäst när det behövs som mest. En vinnare ut i fingertopparna.

Holland stod för en mycket solid insats när de ställdes mot England; kom tillbaka från en 0-1-uppförsbacke och kvitterade via underbarnet tillika mittbaksklippan Matthijs de Ligt – och likaresultatet stod sig ordinarie tid ut. Väl i förläningen var det nästintill dominans och två mål betydde att den här finalplatsen säkrades.

För Portugal står Pepe i riskzonen till att missa matchen efter att ha klivit ut skadad i semifinalen. Gällande Holland kan det finnas tveksamheter över den fysiska statusen i och med den korta tredagarsvilan efter en tuff 120-minutersmatch.

Klarar hörnlinan

Det ”nya” Holland imponerar på alla sätt och vis. De spelar en lustfylld fotboll med offensiv frejdighet – och trots bortaplan väntar vi oss att de fortsätter i samma stil. Lär ha perioder av en del bolltrillande. Portugal brukar inte vara de som i den här typen av fajter kliver ut och dominerar spelet.

Och med en del boll och mest sannolikt ett flertal offensiva situationer – kan det även skapas en del hörnsparkar? De löste sju stycken mot England, då över 120 minuter, medan Portugal i deras tur släppte till fem stycken mot Schweiz – på hemmaplan.

Gästernas hörnlina är satt till 4,5 och överspelet betalar en bra bit över dubbla insatsen hos Paf, 2,10 x insatsen för att vara mer specifik. Det värderar vi vara av klart spelvärde.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – få 100 kr omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Holland över 4,5 hörnor
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 20:45, söndag 9/6
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.