Speltips inför Portugal – Ukraina 22/3: Är Cristiano Ronaldo på gång?

Simon Pålsson Publicerat: 21 mars 2019

Ukraina kan underskattas inför det första EM-kvalmötet den här våren, borta mot Portugal den 22 mars. Här är vårt speltips inför matchen.

Annons:

Då är det dags för en fullspäckad fredagskväll med EM-kval och en av matcherna som i våra ögon sticker ut är den mellan Portugal och Ukraina. Trots det är det här ingenting som det sändande tv-bolaget väljer att satsa på, men i spelsynpunkt finns det ändå någonting att hämta från det här mötet.

Det omgjorda formatet i EM-kvalet gör att det faktiskt är lättare ta sig till utvidgade EM 2020. Det finns fler platser i själva turneringar och nu går både ettan och tvåan direkt till EM-slutspelet, med en liten chans för treorna att också gå vidare.

En av de tuffaste grupperna i kvalet är utan tvekan denna. Förutom Portugal, som är favoriter, kommer även svåra lag som Serbien och Ukraina göra upp här. Faktum är att det inte är något lag som kan känna sig säkra på förhand.

Detta tuffa, utsatta läge gör inledningsmatcherna oerhört viktiga. Det måste sägas.

Skräll på gång?

Efter att Cristiano Ronaldo varit utanför den portugisiska truppen under hela UEFA Nations League och inte varit med på en landslagssamling sedan sommarens misslyckade världsmästerskap är den stora stjärnan nu tillbaka. Dessutom vet vi om att formen är väldigt god hos honom efter tre mål mot Atletico Madrid i Champions League nyligen.

Därmed har Portugal en mycket stark trupp här, men saknar Bruno Fernandes. Det är ingen hemlighet att det är defensiven som är lagets svaga sida, varpå avbräcket faktiskt kan spela en del roll här.

Ukraina däremot har inga spelare borta här, åtminstone enligt förhandsrapporterna just nu. Det återstår att se vilka spelare som tar plats i startelvan, men Ukraina imponerade alltså i UEFA Nations League så sent som i höstas och har bra chans att streta emot.

Ukraina +1,5 spelas därför till 1,65 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Ukraina +1,5
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, fredag 22/3
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.