Speltips inför Serbien – Montenegro 17/11: Blytungt rivalmöte

Spelbloggare Publicerat: 14 november 2018

Ett djupt rivalmöte, av fullt naturliga skäl, tillika toppmöte står på menyn när Serbien och Montenegro gör upp med varandra i UEFA Nations League under lördagskvällen. Vi ställer oss frågan: vem vinner? Favorit att lita på eller skrällbud?

Annons:

Uppgörelsen i Nations Leagues grupp C/4 är en av de mest spännande i hela turneringen och det är helt öppet race mellan de tre nationerna ovanför jumboplatsen: den som leder uppåt i divisionerna, den på död mark och den som kan leda nedåt.

Mer specifikt:

1. Serbien, 4: 2-2-0, 8p, +3 mål
2. Montenegro, 4: 2-1-1, 7p, +3 mål
3. Rumänien, 4: 1-3-0, 6p, +1 mål
4. Litauen, 4: 0-0-4, 0p, -7 mål

Som ni ser är det ändå fördel Serbien i kampen om förstaplatsen, dels för att de redan nu hittas ovanför de två konkurrenterna hack i häl och att de har två hemmamatcher kvar att avverka; denna samt mot slagpåsen tillika jumbon Litauen.

Således press på Montenegro, som slår ur underdogposition, inför matchen. Gällande att undvika tredjeplatsen finns en liten livlina i form av att man spelar på hemmaplan mot Rumänien i den sista refrängen.

Serbien håller för favoritskapet

Undertecknad värderar Serbien som ett par klasser större än Montenegro. Att det, spelare för spelare, råder skillnad är förvisso tveklöst – men borde de inte ses som större än vad oddsen vill antyda? Hittar därför spelvärde i hemmaspelen, i olika former.

Viss mental fördel kan också finnas där, i och med bortavinsten över rivalen härommånaden. Siffrorna skrevs då 2-0 till Serbien efter dubbla mål från Fulhamspelaren Aleksandar Mitrovic – en välbyggd, svårhanterad och målfarlig anfallare. Levererar alltid i landslagsdressen.

Från matchen i Podgorica var det anmärkningsvärt att Montenegro hade ett klart större bollinnehav och under längre perioden förde matchen, samtidigt som det var tydligt att Serbiens spetskvalitéer är klart vassare.

Serbien spelas med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till 1,68x hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Serbien -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, lördag 17/11
TV:  spoartkanalen logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.