Speltips inför Wales – Danmark 16/11: Här kan det avgöras…

Spelbloggare Publicerat: 14 november 2018

En relativt tillknäppt batalj borde vara att vänta när Wales och Danmark brakar samman i UEFA Nations League och från oss på Spelbloggare blickas det närmare på målmarknaden. Oddsen, allt inför matchen och ett färskt speltips tar ni del av här.

Annons:

Blir det Wales eller Danmark som flyttas upp i turneringen, eller lever processen kvar till kommande vecka? Det är helt öppet, om än med den största pressen på walesarna.

Det är faktiskt Wales som just nu hittas på toppen av kullen, men med blott två pinnars skillnad och när Danmark har en match mindre spelad, två mot tre, och eftersom ett hemmamöte med ett iskallt Irland väntar nordborna i den avslutande 90-minutershistorien blir det här den stora nyckelmatchen.

Med andra ord, i praktiken: en vinst för endera sida betyder att det är klappat och klart, att förstaplatsen är ett faktum. Ett kryss innebär däremot tydlig fördel för Danmark och att de har allt i egna händer.

Om Danmark skulle avsluta med dubbla förluster, då skulle de faktiskt hamna på jumboplatsen och flyttas ned i hierarkin. Men för det ska förstås extremt mycket till… Ett plattfall utan dess like.

Givet underspel

Ett stort plus för Wales är att Real Madrids anfallsstjärna, Gareth Bale, är tillbaka i truppen, liksom Aaron Ramsey. Chris Mepham saknas. För Danmark är det stora utropstecknet att Simon Kjaer inte kommer till spel. Defensivt minus, såklart.

På truppfronten finns det alltså en del som skulle kunna stärka aktierna för mål under kvällen, men hur vi än vrider och vänder på det är det svårt att se det bli på tal om en explosion eller ens i närheten av en sådan.

Både Wales och Danmark har väloljade defensiver och det sprudlar sällan överdrivet om dem. Eftersom krysset skulle betyda en betydande fördel för de sistnämnda, kan de tänkas försöka driva ner tempot medvetet om det skulle vara oavgjort på tavlan när klockan tickar upp mot 90 minuter.

Givet underspel här, va? Detta tas på 2,0-målslinan (asian handicap) till oddset 1,90 hos SpeedyBet. Då är vi försäkrade att återfå insatsen vid exakt två baljor.

Annons:
  Rygga spelet hos SpeedyBet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 20:45, fredag 16/11
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.