Speltips Irland – Frankrike 27/3: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 27 mars 2023

Irland inleder kvalet mot tuffast möjliga motstånd då Frankrike kommer på besök till Dublin under måndagen.

Irland - Frankrike

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Ifall det fanns några som helst tveksamheter kring favoritskapet i gruppen så avslutade fransmännen den diskussionen då de körde över Nederländerna med klara 4-0 i öppningsmötet i fredags. Det finns såklart inte på kartan att Frankrike skulle misslyckas med att avancera från den här gruppen och Irland bör bli en munsbit för Les Bleus.

Även om det kanske inte kommer att erbjudas särskilt mycket spänning resultatmässigt så är det fortfarande intressant att se vilka spelare som Didier Deschamps väljer att satsa på inför det kommande Europamästerskapet. Flera rutinerade spelare har valt att avsluta sin landslagskarriär efter det senaste världsmästerskapet, däribland Karim Benzema, Raphaël Varane och Hugo Lloris.

Frankrike är bortskämda med en skrämmande bredd i truppen, vilket de visade när de tog sig till VM-final trots en uppsjö av skador inför turneringen i Qatar. Deras enorma höjd kommer dock inte alltid fram i kvalspelet, vilket vi fick se inför VM senast där de kryssade tre av åtta matcher i sin kvalgrupp, bland annat två gånger om mot Ukraina.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Irland lyckas sällan åstadkomma något

Irland skördar ytterst sällan några internationella framgångar inom fotbollen och förmodligen lär det inte bli något undantag den här gången. Senast så slutade de med god marginal bakom Portugal och Serbien i toppen av kvalgruppen och hamnade faktiskt på samma poäng som lilla Luxemburg.

Med tanke på att de ändå har en någorlunda trupp av spelare som först och främst spelar i engelska Championship, toppat med några lite mer framstående spelare, så borde de rimligtvis kunna prestera bättre än vad de ofta gör. Men med den här lottningen så blir det svårt att hoppas på något.

Då Irland fick stå över första rundan tidigare i veckan så spelade de istället en vänskapsmatch mot Lettland, där de vann med 3-2 efter vissa bekymmer. En tidig 2-0-ledning tappades i första halvlek, men Irland kunde trots allt vinna tillslut även om de knappast kan vara särskilt nöjda med resultatet.

Men trots att det skiljer mycket i kvalitet mellan dessa båda lag så är det ändå fullt godkända odds på en fransk seger. Vi väljer att spela på att Frankrike vinner detta med -1,5 asian för 2.30 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike -1,5 asian
Odds: 2.30
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, måndag 27 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo