Speltips Irland – Nigeria 31/7: Annorlunda matchbild

Axel Sjödin Publicerat: 30 juli 2023

Irland är redan ute i turneringen, men kan fortfarande sätta käppar i hjulet för överraskningen Nigeria i grupp B.

Irland - Nigeria

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Även om Irland har åkt ut redan efter två gruppspelsomgångar så kan de nog trots allt vara ganska nöjda med sin insats. Det hade inga förväntningar på sig alls inför turneringen och har lyckats göra det svettigt för både Australien och Kanada som har kommit undan med uddamålssegrar. Nu väntar ett överraskande starkt Nigeria i den sista matchen

Irland besitter inte särskilt mycket kvalitet, men har bevisligen inte varit särskilt lätta att möta ändå. Det ska bli intressant att se hur Nigeria kommer att hantera ett lägre stående Irland, då deras främsta styrka har varit omställningsspelet mot lag som har dominerat matchbilden och bollinnehavet.

Nigerianskorna såg farliga ut i omställningarna redan mot Kanada, även om de inte fick in en boll i nät, och mot Australien lossnade det verkligen. Även om de hamnade i underläge så varade det inte länge och det dröjde inte länge innan de hade vänt till 3-1 efter en rad vassa kontringar som gav utdelning.

Då Nigeria inte gjorde särskilt bra ifrån sig i de afrikanska mästerskapen så var det inte många som förväntade sig särskilt mycket här, men de har snabba yttrar och spelskickliga mittfältare som är duktiga på att driva boll.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Irland vill ha sin första poäng

Irland har egentligen inget att förlora här, men hade nog säkerligen gärna tagit sitt första poäng i VM-sammanhang någonsin. Efter att ha följt de två inledande omgångarna lär de vara väl medvetna om Nigerias styrkor och lär nog inte spela in i deras händer.

Nigeria kan nog mycket väl få det svårt att luckra upp det irländska försvaret och därmed förväntar jag mig ändå en ganska målsnål match, även om irländskorna egentligen inte har något att förlora. En böljande match hade nog med säkerhet inneburit förlust för Irland så jag tror därmed att de kommer att vara något mer tillknäppta än vad Australien och Kanada har varit.

Därmed väljer vi att spela på ett “båda lagen gör mål – nej”-spel för 2.10 gånger pengarna hos Bet365 inför denna avslutande match från grupp B. Ifall något av lagen får in ett mål lär det bli svårt för det andra att trycka in en kvittering tror jag.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 2.10
Bolag: Bet365
Spelstopp: 12:00, måndag 31 juli
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo