Speltips Irland – Portugal 11/11: Målspel

Axel Sjödin Publicerat: 11 november 2021

Irland tar under torsdagskvällen emot de stora favoriterna Portugal i slutspurten i grupp A.

Irland - Portugal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Irlands chanser till VM-slutspel har sedan ett tag tillbaka gått i kras, men att de skulle ligga på fjärde plats i gruppen bakom Luxemburg vid det här skedet var det nog inte många som hade räknat med. Det finns inte mycket positivt att säga om Irlands kvalspel hittills med andra ord.

Det är bara ära som står på spel nu helt enkelt inför de två avslutande kvalomgångarna. Men spelet såg i alla fall bättre ut nu senast än vad det har gjort tidigare, så kanske finns det något att bygga lite på för irländsk del.

Under landslagsuppehållet i oktober tog de nämligen fyra poäng på två matcher mot Azerbajdzjan och kryssade hemma mot Serbien, vilket har gjort att Portugal nu är i förarsätet i gruppen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Allt pekar på att Portugal vinner

De var såklart stora favoriter i gruppen redan innan, men det kommer dröja till sista omgången innan vi vet om Portugal lyckas knipa en direktplats till VM eller ifall de behöver spela en utslagsmatch.

Matcherna som återstår är inte helt lätta då Irland borta väntar först innan den avgörande matchen om gruppvinsten väntar hemma mot Serbien på söndag kväll. De borde kunna städa av Irland ganska lätt, men senast lagen möttes så hade de faktiskt en hel del problem. Irland ledde matchen med 1-0 under en lång tid, men portugiserna lyckades kvittera i den 89:e minuten och avgöra först i den 96:e efter två mål av Cristiano Ronaldo.

Det är svårt att se att det skulle bli lika spännande igen, trots att Irland har fördel av hemmaplan den här gången, men Portugal har allt att spela för då det räcker med ett kryss mot Serbien ifall de skulle besegra Irland här.

Med det sagt så finns det inte mycket spelvärde på Portugal här, men målmarknaden är desto mer intressant. Irland har lagt mål i fyra matcher nu, även mot både Portugal och Serbien, så det finns ändå spelvärde i ett BLGM-spel här. Men vi siktar på överspelet istället då det det absolut går att se Portugal vinna med 3-0 här om Irland skulle vara under isen. För 1.79 hos Campobet spelar vi alltså på över 2,5 mål.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.79
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: