Speltips Island – Nordmakedonien 5/9: Målspel

Axel Sjödin Publicerat: 4 september 2021

Island och Nordmakedonien drabbar samman i grupp J i en måstematch för båda de inblandade lagen.

Island - Nordmakedonien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Grupp J tillhör en av de mest spännande grupperna hittills under VM-kvalet där Armenien anmärkningsvärt nog toppar gruppen efter fyra spelade omgångar med Tyskland hack i häl. Dessa två möts dock nu på söndag och det återstår att se ifall Armenien kan hålla kvar vid ledningen efter det.

Båda Nordmakedonien och Island ligger tillsammans med Rumänien och jagar de två topplagen. Det är framförallt Nordmakedoniens vinst mot Tyskland i slutet av mars som har gjort att tabellen ser ut som den gör, men den kommer nog att se ut mer som väntat efter det här landslagsuppehållet.

Nordmakedonien hade sin chans att ta ikapp Armenien i torsdags då de spelade i Skopje i Makedonien. Matchen slutade dock mållöst, trots speldominans från hemmalaget.

Nordmakedonien är nog det starkaste laget i gruppen bakom Tyskland då de har flera underskattade spelare som trots allt spelar fotboll på hög nivå runt om i Europa. Men de har tveklöst tappat mycket spets nu när den 38-årige Goran Pandev avslutade sin karriär i landslaget efter EM. Det är svårt att underskatta vad Pandev gjort för landslaget genom åren.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Offensiven fungerar inte för Island

Island har haft en mardrömsstart på sitt kvalspel och har endast tre poäng efter fyra spelade matcher. De tre poängen kom mot Liechtenstein, men övriga matcher mot Armenien, Tyskland och nu senast Rumänien har de alla förlorat utan att få hål på motståndarna.

Efter succén i EM 2016 så har Island så sakteligen börjat sjunka tillbaka till den nivån man kan förvänta sig av ett lag från ett land så litet som Island. De har inga stjärnspelare i laget direkt och startelvan är fylld av spelare från mindre lag.

Folk överskattar nog fortfarande Island på grund av vad Lars Lagerbäck lyckades göra med landslaget för fem år sedan, vilket man inte ska vara sen att utnyttja när man lägger spel.

Även om Nordmakedonien kanske inte har världens vassaste försvar, vilket vi fick se under EM, så är Nederländerna och Österrike av en helt annan kaliber än vad den isländska offensiven är.

Det är riktigt bra odds på att Island ska gå mållösa ur ännu en match det här kvalet och No Account Bet erbjuder så mycket som 3.55 gånger pengarna, trots att Island som sagt bara fått hål på Liechtenstein hittills. Nordmakedonien kommer dessutom senast från en mållös match mot Armenien så för de oddsen är det ett solklart spel med tanke på förutsättningarna för att det ska gå in.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Island gör inte mål
Odds: 3.55
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: