Speltips Island – Rumänien 2/9: Högt odds

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2021

Ett väldigt högt odds lockar inför mötet mellan Island och Rumänien i VM-kvalet torsdagen den 2 september 2021. Jämför oddsen när vi rekar inför matchen.

Island - Rumänien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter att ha tagit sig till mästerskap för ett par år sedan var känslan att Island var ett landslag med någonting stort på gång och förväntningarna på det här laget växte lavinartat. Men nu har det visat sig att verkligheten har kommit ikapp såväl Island som isländsk fotboll.

Visst, det finns fortfarande ett par unga talanger som är lovande och på det hela taget är det imponerande hur man från isländskt håll fortsätter att ta fram lovande spelare som kan bli någonting på en större scen. Ett dagsfärskt exempel är Isak Bergmann Johannesson som har skrivit på för FC Köpenhamn efter några framgångsrika säsonger i IFK Norrköping.

Men med det sagt är det också uppenbart att Island som landslag har tappat i slagkraft och i mina ögon ser det ut som att man redan nu har bommat avancemang till VM 2022. Det blev inte heller något EM 2021 och det finns inte mycket som talar för att man ska få styr på det här igen.

Den generation spelare som tog laget vidare sist höll en helt annan nivå, men var äldre och på slutet av sina karriärer. Som om det inte vore nog har spelare som Gylfi Sigurdsson och Kolbeinn Sigthorsson nu fallit bort på grund av saker som har skett utanför planen. Inte direkt vad Island som fotbollsland behövde.

I det här VM-kvalet har Island förluster mot Armenien och Tyskland bakom sig, både i stor stil, och man vann mot Liechtenstein utan att hålla nollan. Allt annat än imponerande.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Island är illa ute

Allt annat än tre poäng hemma mot Rumänien skulle innebära att det här laget är väldigt illa ute och med tanke på att Armenien går som tåget är kampen om den där andraplatsen redan nu tuff för Island.

Men en vinst mot Rumänien kan rätta till det mesta och då handlar det bara om att försöka vinna mot Nordmakedonien (hemma) och försöka ta poäng mot Tyskland (också hemma) senare det här uppehållet.

Men en förlust skulle göra att man riskerar att vara rejält illa ute när hela landslagssamlingen i september månad är över. Rumänien däremot har vinster mot Nordmakedonien och uddamålsförluster mot Tyskland och Armenien hittills. Man har alltså visat sig vara ett landslag värt att räkna med.

I nästa omgång spelar man mot Liechstenstein och skulle man vinna här ser det väldigt lovande ut inför fortsättningen. Det gör att jag tror att man kommer gå på knock mot Island – och göra allt för att göra mål.

Två lag som vill vinna och två lag som har brister i defensiven. Kan det tala för annat än många mål i matchen?

Båda lagen göra mål spelas till otroliga 2.10 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2.10
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, torsdag 2 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: